Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με απουσίες αλλά και ψυχολογία η Βέροια κόντρα στον Εδεσσαϊκό

Γειτονικό ντέρμπι... από τα παλιά θα διεξαχθεί την Κυριακή στο γήπεδο της Έδεσσας, με τον τοπικό Εδεσσαϊκό να υποδέχεται τη Βέροια για την 7η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. Η «Βασίλισσα», με την βοήθεια των φιλάθλων της που αναμένεται να βρεθούν μαζικά στο πλευρό της και με καλή ψυχολογία, έπειτα από τη νίκη επί του Μελιτέα, θα τα δώσει όλα για να φύγει με το πρώτο της «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα σε μια ομάδα που σίγουρα έχει την δική της δυναμική.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης ποντάρει στη «φόρμα»" των Κανούλα, Μπλέτσα και Σκαθαρούδη, που παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο στο παιχνίδι με τη Μελίτη, ενώ φυσικά υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες των νεοαποκτηθέντων Καράμπελα και Χαντζάρα.

Αντίθετα, εκτός μάχης τέθηκε ο τραυματίας Κυριακίδης και ο Μισαηλίδης που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ σίγουρος απών είναι και ο ανέτοιμος Παπουτσίδης.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ζαμπαλάς με βοηθούς τους Θανασιά και Λιόντο, όλοι του Σ.Δ. Ηπείρου.

Η αποστολή

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που επέλεξε στην αποστολή ο Σάκης Θεοδοσιάδης:

Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Βεργώνης, Μαραγκός, Ζούρκος, Σοφιανίδης, Μουχάλης, Μουρατίδης, Τσουλχάι, Μπακάλης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Λεφίδης, Ζυγκερίδης, Κανούλας, Μπλέτσας, Καράμπελας, Μυλωνάς, Χαντζάρας, Ιωάννου.


Δωρεάν λεωφορεία για τους φιλάθλους

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση των «ροσομπλού» καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στη γειτονική πόλη:
«Οι παίκτες, ο προπονητής και η διοίκηση του Π.Σ Βέροια καλούν τους φιλάθλους της ομάδας μας να στηρίξουν την Βέροια, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Εδεσσαϊκό στην Έδεσσα, την Κυριακή 11η Νοεμβρίου. Στην διάθεση των φιλάθλων θα υπάρξει δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία. Τηλέφωνο επικοινωνίας, για κρατήσεις θέσεων, το 6974077834».

Το πρόγραμμα

Κυριακή 11/11 (15:00)

Εδεσσαϊκός - Βέροια
Νίκη Αγκαθιάς - Αλμωπός Αριδαίας
ΠΑΟ Κουφαλίων - Μελιτέας Μελίτης
Αγροτικός Αστέρας - Ολυμπιακός Κυμίνων
ΑΣ Γιαννιτσά - Άρης Παλαιοχωρίου
Μακεδονικός - ΑΠΕ Λαγκαδά
Ερμής Αμυνταίου - ΠΟ Τρίγλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ