Quantcast

http://picasion.com/

6ος στο Παγκόσμιο του Ντουμπάι ο Πετράκης

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο αθλητής του Α.Σ. ΑμεΑ «Εν Σώματι Υγιεί» Βέροιας Πετράκης Κωνσταντίνος, στην πρεμιέρα των φετινών αγώνων Parasnowboard. Οι αγώνες διεξήχθησαν το τριήμερο 6-8 Νοεμβρίου στην στεγασμένη τεχνητή πίστα Ski Dubai Relative. Την Τρίτη 6/11 διεξήχθη ο πρώτος αγώνας για το Asian Cup και ο Κωνσταντίνος κατετάγη 6ος στο Banked Slalom (οι αθλητές αγωνίζονται μόνοι, με αντίπαλο το χρόνο. Σε δύο κούρσες, ο καλύτερος χρόνος λαμβάνεται υπόψη). Με τους βαθμούς που συγκέντρωσε, κατάφερε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στους δύο αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ακολούθησαν.
Την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, διεξήχθησαν οι δυο  πρώτοι αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο στην ίδια πίστα (ParaSnowboard World Cup: Σειρά αγώνων σε διάφορες χώρες, όπου οι αγωνιζόμενοι αθλητές συγκεντρώνουν βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη). Στον πρώτο αγώνα ο Κωνσταντίνος Πετράκης κατετάγη 7ος και σήμερα το πρωί (8/11) στον δεύτερο αγώνα της σειράς, κατετάγη 6ος βελτιώνοντας τον προσωπικό του χρόνο.

Ο Κωνσταντίνος αγωνίζεται στην κατηγορία SB-UL (Snowboard Upper Limb) και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 22η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης (Ranking List). 
Σειρά τώρα έχει η συμμετοχή του Κωνσταντίνου στο European Cup/World Cup που θα διεξαχθεί πάλι σε τεχνητή πίστα, στο Landgraaf της Ολλανδίας το τριήμερο 13 - 15 Νοεμβρίου. 

Η ελληνική αποστολή επιστρέφει αύριο το πρωί (09/11) στη Βέροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ