5 τρόποι να δείχνεις πιο αδύνατη μέχρι το βράδυ

Δεν έχουμε το μαγικό ραβδί του... «Harry Potter» ούτε έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε κάποιου είδους ξόρκια μέχρι το βράδυ, έτσι  ώστε να χάσουμε ή έστω να δείχνουμε ότι χάσαμε κιλά. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορούμε να υιοθετήσουμε μερικά tips ομορφιάς και μόδας που θα δημιουργήσουν το εφέ αδυνατίσματος στο σώμα μας και θα μας κάνει να δείχνουμε πιο λεπτές μέσα σε 24 μόνο ώρες. 

1# Κάνε ένα μπάνιο με άλατα

Πρόσθεσε ένα φλιτζάνι με άλατα μέσα στην μπανιέρα, την οποία έχεις γεμίσει με χλιαρό νερό. Κάτσε εκεί μέσα για 15 λεπτά. Το αλάτι θα βοηθήσει το σώμα σου να αρχίσει να αποβάλει τα υγρά του, θα σταματήσει η κατακράτηση και θα δείχνεις λιγότερο φουσκωμένη. 

2# Πήγαινε οπωσδήποτε στο γυμναστήριο

Οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις την ώρα της άσκησης θα κάνουν τους μυς σου να διαγράφονται πιο έντονα και θα φανεί το σώμα σου πιο γραμμωμένο στο λεπτό.
3# Πρόσθεσε και αφαίρεσε συγκεκριμένα πράγματα από τη διατροφή σου

Μην πιεις οτιδήποτε περιέχει ανθρακικό, ούτε καν σόδα! Οι φυσαλίδες το μόνο που θα καταφέρουν είναι να σε πρήξουν. Αντίθετα δοκίμασε να πάρεις ένα ήπιο κατασταλτικό της όρεξης όπως είναι το βότανο βακκίνιο, το οποίο είναι ένα διουρητικό και τα προβιοτικά που περιέχει βοηθούν τη διαδικασία της πέψης ώστε να έχουμε μια πιο επίπεδη κοιλιά μέχρι το βράδυ.

4# Βάλε ένα serum σώματος ή ένα body lotion με καφεΐνη

Η καφεΐνη απορροφάται από το δέρμα, δρα ως ήπιο διουρητικό και μειώνει το πρήξιμο. Λογικά θα δεις διαφορά μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που κάνεις το μπάνιο σου και θα απλώσεις το προϊόν. 

5# Κλείσε ένα μαύρισμα με αερογράφο

Θα δείχνεις πιο μελαμψή μέσα σε λίγα λεπτά και θα έχεις αποφύγει και τη βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου. Το αποτέλεσμα προφανώς δεν είναι μόνιμο αλλά ο στόχος «φαίνομαι πιο λεπτή μέχρι το βράδυ» θα έχει επιτευχθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ