Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ενημέρωση για τα αδέσποτα στο 2ο Γυμνάσιο Βέροιας

Σήμερα, Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018, επισκέφθηκε το 2ο Γυμνάσιο Βέροιας κλιμάκιο το Δήμου Βέροιας από το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής και Ζωικής Παραγωγής - Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων. Το κλιμάκιο, αποτελούμενο από τους κ.κ. Δάρλα Κων/νο, Διευθυντή του Τμήματος, Φλώρο Γεώργιο, Κτηνίατρο και Γονίδου Ελένη, Τεχνολόγο Ζωικής Παραγωγής, μετά από αίτημα της Διεύθυνσης του σχολείου προέβησαν προ ημερών σε περισυλλογή των αδέσποτων πέριξ του σχολείου μας, και σήμερα μοίρασαν ενημερωτικό υλικό για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και συνομίλησαν με τους μαθητές για τους τρόπους που πρέπει να ενεργούν σχετικά με τα αδέσποτα που βρίσκονται στην περιοχή του Προμηθέα και κυρίως στους δρόμους γύρω από το σχολείο.

Το 2ο Γυμνάσιο Βέροιας ευχαριστεί πολύ το κλιμάκιο του Δήμου Βέροιας για την άμεση ανταπόκρισή του στο πρόβλημα σχετικά με τα αδέσποτα και ελπίζει για αγαστή συνεργασία και στο μέλλον!

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ