Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Oι 2002GR το Σάββατο στη σκηνή του «Voice city»

Μια θρυλική συνάντηση επί σκηνής, μια βραδιά που θα ξυπνήσει μνήμες και θα μας ταξιδέψει σε άλλες εποχές. Οι 2002 GR έρχονται στη Βέροια για μια live εμφάνιση στη μουσική σκηνή του «Voice city». Οι μεγαλύτεροι; Θα έχουν την δυνατότητα να θυμηθούν ξανά τις  μεγάλες επιτυχίες των 80's «Εσύ μου'
πες πως μ' αγαπάς», «Δεν είσαι έρωτας εσύ», «Μαγική Αυλή», «Άννα», «Τι να σου προσφέρω»... Η λίστα είναι μεγάλη. Οι νέοι; Θα δουν και θα ακούσουν από κοντά ζωντανούς θρύλους, που εδώ και 40 χρόνια έχουν χαράξει τη δική τους πορεία στην ελληνική μουσική. 
Η μπάντα που πρώτη πάντρεψε ιδανικά την ποπ με το ροκ, χαρίζοντας αξέχαστες επιτυχίες που ακούγονται ακόμα και θεωρούνται πλέον κλασσικές, θα είναι κοντά μας το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, για μια ακόμη εναλλακτική ροκ βραδιά, από αυτές τις βραδιές με μεγάλα ονόματα έκπληξη, που θα μας χαρίζει όλα τα Σάββατα του χειμώνα το «VOICE city».

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018
Ώρα έναρξης 23:00
Τιμή εισόδου: 5€
Τηλ. κρατήσεων: 6971 717642


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ