Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιτέλους Χριστούγεννα στη Βέροια! Ετοιμάζεται χριστουγεννιάτικο χωριό στην Εληά!

Ροβανιέμι φέτος η Βέροια!
Δε θα το πιστέψετε... Φέτος τα Χριστούγεννα η Βέροια θα στολιστεί! Και όχι απλά θα στολιστεί, αλλά θα στηθεί για 40 ημέρες ολόκληρο θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο στην πλατεία Εληάς! Ναι καλά ακούσατε. Τέρμα πια οι γκρίνιες κάθε χρόνο για την έλλειψη εορταστικού κλίματος
στην πόλη λόγω οικονομικών. Φέτος η Βέροια θα γίνει... Ροβανιέμι! Ε, εντάξει, σε μικρή κλίμακα και πιο κοντά στην ελληνική παράδοση, αφού εμείς θα στήσουμε και θα στολίσουμε ένα καράβι 16 μέτρων! Το οποίο όχι μόνο θα αποτελέσει τη «στέγη» του Άγιου Βασίλη αλλά και σκηνικό για καθημερινές εκδηλώσεις, όπως μουσικά πάρτι, παιδικές εκδηλώσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις,
παραστάσεις και άλλα. Εκεί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία, ένα ταξίδι στο χώρο και το χρόνο, σε μιαν άλλη εποχή, στην εποχή των μεγάλων ανακαλύψεων. 
Παράλληλα, θα εγκατασταθεί και ένα δεύτερο σκηνικό το «ταχυδρομείο των ξωτικών», χώρος όπου παραλαμβάνονται τα γράμματα των παιδιών και προωθούνται στον Άγιο Βασίλη. Τα παιδιά θα γράφουν το γράμμα τους και θα το τοποθετούν στο ειδικά διαμορφωμένο γραμματοκιβώτιο για να φτάσει στον Άγιο Βασίλη.

Το θεματικό πάρκο θα στηθεί από την 1η Δεκεμβρίου 2018 έως και τις 9 Ιανουαρίου 2019, φιλοδοξώντας να αποτελέσει πόλο έλξης μικρών και μεγάλων, ντόπιων και επισκεπτών, σε μια προσπάθεια ανάτασης και ενίσχυσης της τοπικής αγοράς και του εορταστικού κλίματος. Πόσο θα κοστίσει στο δήμο; 74.400,00€. Αχ και να ήταν κάθε χρόνο οι εκλογές...!

1 σχόλιο:

  1. Καλημερα δεν αναφερετε τιμη εισητηριου και ωρες λειτουργιας για το χωριο του Αι βασιλη στη Βεροια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ