Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γύρισαν οι καρέκλες του «The Voice» για τη Βεροιώτισσα Στεφανία Γκουντουρά

Συνεχίζει στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια
Στο 3ο blind audition του μουσικού διαγωνισμού «The Voice of Greece» που προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ εμφανίστηκε η Στεφανία Γκουντουρά, στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο βράδυ της Τρίτης. Η 30χρονη Βεροιώτισσα
είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και σίγουρα πολλοί είστε εσείς που είχατε την ευκαιρία να την απολαύσετε όλα αυτά τα χρόνια, live σε κάποια μουσική σκηνή ή ταβέρνα της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα. Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το τραγούδι στα 18 της, λίγο μετά το σχολείο, πρώτα με τις σπουδές της στο κλασσικό τραγούδι, που συνεχίζει μέχρι σήμερα και έπειτα με εμφανίσεις της σε όλη
την Ελλάδα. Το «The Voice of Greece» είναι μια ευκαιρία όπως είπε, να κατέβει στην Αθήνα, να δουλέψει και να πετύχει το στόχο της που είναι το τραγούδι.
Η Στεφανία εμφανίστηκε τελευταία στη σκηνή των blind auditions, επιλέγοντας ένα δύσκολο λαϊκό τραγούδι της Τζένης Βάνου, το «Έρωτα μου ανεπανάληπτε». Και ενώ τα δευτερόλεπτα περνούσαν και η αγωνία χτυπούσε κόκκινο για την οικογένεια και τους φίλους της που περίμεναν backstage με τον Γιώργο Καπουτζίδη, οι καρέκλες των κριτών δε γυρνούσαν. Ώσπου στα τελευταία δευτερόλεπτα η Έλενα Παπαρίζου πάτησε το κουμπί, βάζοντας τη Στεφανία στον επόμενο γύρο του «The Voice», ενώ στο... '91 γύρισε και η καρέκλα του Κωστή Μαραβέγια, την ομάδα του οποίου επέλεξε τελικά, έπειτα από... σκληρή διεκδίκηση! Καλή επιτυχία Στεφανία! Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες από την εμφάνισή της:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ