Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεταγραφική ενίσχυση για τη Βέροια

Σε ενίσχυση του ρόστερ της προχωράει η Βέροια, έστω και στο... παραπέντε της μεταγραφικής περιόδου. Στα κυανέρυθρα ντύνεται ο Στάθης Καράμπελας, ενισχύοντας τη μεσοεπιθετική γραμμή της "Βασίλισσας", τόσο στον άξονα, όσο και στα φτερά, με τον παίκτη να τίθεται άμεσα στην διάθεση του Παπανώτα.
Ο νεαρός Γιαννιτσιώτης ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τον Αιγινιακό, στον οποίο εντάχθηκε το καλοκαίρι, ενώ την τελευταία διετία αγωνίστηκε στον Εδεσσαϊκό (συμπαίκτης του Σκαθαρούδη).

Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η προσπάθεια απόκτησης ενός Κενυάτη μεσοεπιθετικού, ενώ αποχώρησε ο στόπερ Σοφοκλής Ράδης, με προορισμό την Παλαιοχώρα Χανίων, ευελπιστώντας να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Στα αγωνιστικά οι Βεροιώτες προετοιμάζονται πυρετωδώς για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟ Κουφαλίων που θα γίνει στο γήπεδο της Χαλκηδόνας.

Απόντες θα είναι οι τραυματίες Παπουτσίδης, Σκαθαρούδης, ο Μουρατίδης που αποβλήθηκε στην Αριδαία και ο Πεδρίνιο που απομένουν τα διαδικαστικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Νέο πρόσωπο στην αποστολή θα είναι ο Κανούλας που αποθεραπεύτηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ