Quantcast

http://picasion.com/

Η Βέροια στο δρόμο του Μεταξιού

Συνέδρους από όλο τον κόσμο είχε τη τιμή να φιλοξενήσει ο Δήμος Βέροιας την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018. Οι σύνεδροι του 8ου Διεθνούς Συνεδρίου για τον τουρισμό στο «Δρόμο του Μεταξιού» του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού επισκέφτηκαν τους Βασιλικούς Τάφους των Αιγών και την
πόλη της Βέροιας, όπου η Αντιδημαρχία Τουρισμού τους παρέθεσε γεύμα. Το Συνέδριο διοργανώθηκε από κοινού με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού και το Υπουργείο Τουρισμού, ύστερα από την επιτυχημένη διεκδίκησή του με τη σύμπραξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ευρωπαϊκού Διεπιστημονικού Κέντρου Τουρισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Thessaloniki Convention Bureau.
Με τη συμμετοχή 34 κρατών-μελών του Προγράμματος του «Δρόμου του Μεταξιού», μελών του Π.Ο.Τ. και διεθνών εταίρων και σε συνεργασία με τον Ταξιδιωτικό Σύνδεσμο Ασίας-Ειρηνικού, η Διεθνής Συνάντηση ανέδειξε τα οφέλη της διαπεριφερειακής συνεργασίας και του διαλόγου και θα εστιάσει στη δημιουργία νέων τουριστικών προϊόντων, διακρατικών στρατηγικών μάρκετινγκ και εργαλείων τουριστικού μάνατζμεντ. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την υπέροχη θέα του κάμπου της Βέροιας, την φιλοξενία, μενού με τοπικές γεύσεις και προϊόντα αλλά και το υπέροχο χορευτικό έκπληξη από τα μέλη της Εύξεινου Λέσχης Βέροιας, γεγονός που έκλεψε την παράσταση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ