Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με τον βαθμό στις αποσκευές της έφυγε η Βέροια από την Αριδαία

Με τον έναν βαθμό στις αποσκευές της έφυγε η Βέροια από το γήπεδο της Αριδαίας, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον τοπικό Αλμωπό. Οι «ροσομπλού», που προηγήθηκαν στο φινάλε του πρώτου μέρους αλλά ισοφαρίστηκαν λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης, θα μπορούσαν να φύγουν ακόμα και με τη νίκη, αν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική τους προσπάθεια. Από μία καλή φάση είχαν οι δύο ομάδες με το ξεκίνημα του ματς, με τον Μουρατίδη για τη Βέροια στο 11' να μην προλαβαίνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και τον Ξόμπλιο στο 13' να απαντάει με κεφαλιά που έφυγε άουτ.

Στο 16' οι Βεροιώτες ζήτησαν πέναλτι σε καθαρό χέρι του Ασλαμπάλογλου μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να κλείνει τα μάτια!

Στο 25' ο Ξόμπλιος δεν κατάφερε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μπακάλης δεν έκανε καλό κοντρόλ και έχασε την ευκαιρία για τη Βέροια.

Ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι «κυανέρυθροι» πήραν κεφάλι στο σκορ με ένα τρομερό σουτ του Κυριακίδη από μακριά, με τη μπάλα να βρίσκει πρώτα το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα του Μένιου για το 0-1!

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 55' έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση, όταν η κεφαλιά του Σαμαρόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι της Βεροιώτικης εστίας!

Τελικά, λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 63' ο Αλμωπός έφερε το ματς στα ίσια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ξόμπλιου, το οποίο κέρδισε ο Λ. Ελευθεριάδης από τον Μουρατίδη!

Η «Βασίλισσα» μετά το γκολ που δέχθηκε, ανέβασε στροφές και είχε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες για να πάρει το ματς, στο 77' και στο 79' με τον Μπλέτα, που δεν κατάφερε να σκοράρει από πολύ καλή θέση.

Στο 85' οι «κυανέρυθροι» έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Μουρατίδη για επικίνδυνο παιχνίδι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσέτσιλας με βοηθούς τους Μωυσιάδη και Φαλτάκα, όλοι του Σ.Δ. Γρεβενών.

ΑΛΜΩΠΟΣ (Τυριακίδης): Μένιος, Κυριακίδης (87' Μούλας), Κιουλτζόπουλος, Τζημογιάννης, Σαμαρόπουλος, Ελευθεριάδης Γ. (60' Μεντί), Ρικάρντο, Ασλαμπάλογλου, Ξόμπλιος (82' Στογιαννίδης), Μεντής (76' Πολύζος), Ελευθεριάδης Λ.

ΒΕΡΟΙΑ (Παπανώτας): Μπλατσιώτης, Μουχάλης, Ζούρκος, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μισαηλίδης, Μπλέτσας (90+ Τσουλχάι), Βεργώνης, Κυριακίδης (82' Ζυγκερίδης), Τσικόπουλος (90' Μυλωνάς), Μπακάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ