Quantcast

http://picasion.com/

Το «σήκωσε» η Μπέλλα - Βεροιώτισσα η ομορφότερη Ελληνίδα για το 2018

Πήρε το αίμα της πίσω για την απόρριψη από το Next Top Model και φέρνει το στέμμα στη Βέροια!
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα ο διαγωνισμός ομορφιάς Star Hellas, Miss Hellas και Miss Young 2018, που μεταδόθηκε live από το Μακεδονία TV, μετά από 8 χρόνια απουσίας από την
ελληνική τηλεόραση, με παρουσιάστρια την Νικολέτα Καρρά. 18 πανέμορφες κοπέλες περπάτησαν στη γέφυρα της ομορφιάς με casual εμφάνιση, με μαγιό και με βραδινές τουαλέτες, ενώ μόνο 10 από αυτές πέρασαν στην επόμενη φάση, αυτή των ερωτήσεων, που θα έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα.
Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς; Η δικιά μας, η Ιωάννα Μπέλλα, η οποία είναι και επίσημα η ομορφότερη Ελληνίδα για το 2018, αφού απέσπασε τον πρώτο τίτλο, αυτόν της Star Hellas 2018.
Η Ιωάννα ξεχώρισε από την αρχή ανάμεσα στις 18 φιναλίστ, κάτι που φάνηκε από τις επευφημίες του κοινού στο χώρο όπου διεξήχθη ο διαγωνισμός και επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια, τόσο από την πρώτη ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής, που της χάρισε την υψηλότερη βαθμολογία για την εμφάνισή της με μαγιό, όσο και από την ψηφοφορία του κοινού από το σπίτι, που την ανέδειξε πρώτη, χαρίζοντάς την και τον τίτλο «People Choice Award 2018».


Η ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής και του κοινού ήρθε και ως... απάντηση στην κριτική επιτροπή του Greece's Next Top Model, που έδειξαν στη Βεροιώτισσα καλλονή την πόρτα της εξόδου, λόγω των πλαστικών επεμβάσεων που είχε στο πρόσωπο και το σώμα της, αποκαλώντας της μάλιστα και κακό πρότυπο για τα κορίτσια. Από τότε και από την ώρα που έγινε γνωστό πως η Ιωάννα θα συμμετείχε στα ελληνικά καλλιστεία, λεγόταν πως οι κριτές του GNTM θα «έκλαιγαν» βλέποντας πως έχασαν μέσα από τα χέρια τους την ομορφότερη Ελληνίδα... όπως και έγινε!

Συγχαρητήρια Ιωάννα! Περιμένουμε το στέμμα στη Βέροια, με επιτροπή υποδοχής και κόκκινο χαλί, να το σηκώσεις στην πλατεία Δημαρχείου!




6 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΕΜΜΕΝΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν τυλίξεις μια πέτρα με χαρτί περιτυλίγματος, αυτό δεν την κάνει καραμέλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ποια Βέροια την περιμένετε την "πλαστικιά", αυτή σε κάθε εκπομπή που εμφανίζεται λέει οτι είναι από Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΜΑΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι είναι αυτό που σήκωσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ