Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ταξίδι στη Βέροια κληρώνουν στον ΣΚΑΪ

4 μέρες με γαστρονομία και Μουσεία σε Βέροια-Βεργίνα-Νάουσα
Πλούσια τα δώρα που μοιράζουν οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Από ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα, κινητά, ακόμα και ταξίδια κληρώνουν καθημερινά για τους τηλεθεατές τους. Βουδαπέστη, Βιέννη, Βενετία,

ακόμα και πιο μακρινοί και... χλιδάτοι προορισμοί είναι τα ταξίδια που συνηθίζουν να προσφέρουν οι χορηγοί τους. Και όμως, στον ΣΚΑΪ αυτή την εβδομάδα προσφέρουν ένα ταξίδι για 2 ζευγάρια στη μαγευτική Ημαθία!
Το ταξίδι είναι από Αθήνα αεροπορικώς. Προσγειώνεσαι Κοζάνη και από εκεί φεύγεις για 4ήμερο στην Ημαθία, με βάση τη Βέροια. Περιλαμβάνει διαμονή 3 βράδια σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης με πρωινό, δείπνο σε εστιατόριο με βεροιώτικη κουζίνα με ντόπια κρεατικά, ενώ ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους, με δωρεάν ενιαίο 3ήμερο εισιτήριο για τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, το Μουσείο των Βασιλικών Τάφων Αιγών, το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας. Θα δοκιμάσει φυσικά και τα εκλεκτά κρασιά της Νάουσας, με εκδρομή γευσιγνωσίας σε κτήμα στο Γιαννακοχώρι.
Γιατί; Καλύτερες είναι οι Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες; Μπορεί κάποιοι να σπεύσουν να πουν πως το budget των χορηγών έχει μειωθεί και τα δώρα... ξέπεσαν αλλά δεν ξέρουν πως η ποιότητα του συγκεκριμένου ταξιδιού είναι κλάσης ανώτερο! Ένα ταξίδι ξεκούρασης και απόλαυσης στην Ημαθία, με καλό φαγητό, νυχτερινή διασκέδαση Βέροιας και βορειοελλαδίτικη φιλοξενία... είναι ότι πρέπει, χειμώνα - καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ