Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (15/10 - 21/10)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Ερμής και η φαινομενικά Ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό, συναντιούνται με μία μεγαλειώδη και άκρως ερωτική όψη Συνόδου, ιδίως για του παλιούς αδικοχαμένους έρωτες, την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018!  Ετοιμαστείτε για ερωτικές εξομολογήσεις,
συναισθηματικές συζητήσεις, επαφές και συναντήσεις, μηνύματα από έρωτες του παρελθόντος, ερωτικές επιστροφές, φλερτ, επανασυνδέσεις, λύσεις συναισθηματικές, ρομαντισμό και όμορφα λόγια και κομπλιμέντα! Αλλά δεν είναι μόνο ο έρωτας που ευνοείται. Οικονομικές λύσεις και εύνοια, έρχονται για εκκρεμότητες ή προβληματισμούς του παρελθόντος! Κάνε τώρα την σωστή κίνηση λοιπόν!
♈ Κριός

Γενικά

Κάποιες μικρές καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις σε θέματα που σε αφορούν αγαπητέ Κριέ δεν πρέπει να σε αγχώνουν γιατί έχεις προετοιμάσει πολύ καλά το πεδίο από πριν. Άλλωστε οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους σε κάποιες υποχρεώσεις που έχεις από παλιά. Οι ευκαιρίες είναι πάντα κοντά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποια ερωτηματικά θα σε βασανίζουν και αυτή την εβδομάδα σε σχέση με την συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Δεν είναι ώρα να μιλήσεις ακόμα. Να ξέρεις ότι ο καιρός φτάνει και τα ξεκαθαρίσματα που είναι να κάνεις θα γίνουν με τον καλύτερο τρόπο. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις μην σταματήσεις την αναζήτηση γιατί σε βεβαιώνω ότι είσαι πολύ κοντά στην νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και δυστυχώς θα προσπαθείς πάλι να λύσεις θέματα που υποτίθεται θεωρούνταν λυμένα. Απόφυγε να εκνευριστείς γιατί εσύ άμα κάτσεις κάτω και δουλέψεις λίγο οι άλλοι δεν είναι τίποτε δίπλα σου. Τα οικονομικά αρχίζουν σιγά – σιγά και έχουν κάποια ισορροπία άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις περιττές αγορές.

♉ Ταύρος

Γενικά

Η εβδομάδα σου αγαπητέ Ταύρε ξεκινάει με πολύ καλές προοπτικές. Με τον Ερμή που είναι στον Σκορπιό θα έχεις πολύ όρεξη και καλή διάθεση για να λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν μέχρι σήμερα. Για άλλη μια φορά η δυναμικότητα σου θα φέρει εις πέρας καταστάσεις και πράγματα που θα αφήσουν άναυδους τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα αυτή την εβδομάδα αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για θέματα σχέσης και φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Και αν ακόμη είσαι παρέα με την μοναξιά μπορείς να αλλάξεις λίγο το σκεπτικό σου για μερικές καταστάσεις μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και τότε θα κάνεις και την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου. Αυτή την περίοδο θα έχεις όλες τις ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν. Μην αγχώνεσαι και προσπάθησε να τα ξεφορτωθείς από πάνω σου όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Δίδυμε θα έχεις πολύ ενεργητικότητα για να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα σε αγχώνουν. Θα έχεις πολύ όρεξη και καλή διάθεση και πολλές ευκαιρίες που άμα τις εκμεταλλευτείς θα φτάσεις πολύ κοντά στην επιτυχία. Φρόντισε όμως να ξεκουράζεσαι περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αυτή την εβδομάδα στην σχέση σου. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για κάποιες ιδέες που έχεις ώστε να κάνεις την σχέση καλύτερη για να περνάς πολύ καλά εσύ αλλά και εκείνο. Αν πάλι δεν έχεις κάποια σχέση και δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου μπορείς να τη διώξεις. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις πολύ καλή συνεργασία στην δουλειά σου και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Προτάσεις που θα σου κάνουν πρέπει να τις μελετήσεις καλά γιατί μπορεί να μην είναι έτσι τα πράγματα όπως ακούγονται. Έχεις πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις και μετά να πιάσεις αλλά θέματα. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται να υπάρχουν αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Με το καλημέρα της Δευτέρας ξεκινάς με πολύ δυναμισμό αγαπητέ Καρκίνε και με τους πλανήτες να σε ευνοούν θα σου χαρίσουν πολύ ενέργεια και φαντασία για να λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν. Φρόντισε να βάλεις καλό προγραμματισμό σε αυτά που θέλεις να κάνεις και θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το συναισθηματισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στην σχέση σου που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Κινήσου ανάλογα και σε διαβεβαιώ ότι θα περάσεις πολύ καλά. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που σου κάνει μην παρατάς τα πράγματα στην μοίρα τους. Κινήσου όπως ξέρεις και θα βρεις αυτό που θέλεις και έτσι όπως το θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές και εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και να βρεις τις καλύτερες λύσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Πρέπει αυτή την εβδομάδα να δεις με πολύ σοβαρότητα τα οικονομικά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα υποχρεώσεις που έχεις.

♌ Λέων

Γενικά

Ο Ερμής είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί στην επικοινωνία αγαπητέ Λέοντα αλλά εσύ έχεις έντονο άγχος για κάποιες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από παλιά. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα είσαι σε πλήρη ετοιμότητα για τα πάντα. Κάνε τα σχέδια σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για άλλη μία φορά και αυτή την εβδομάδα θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό σε ευνοεί για να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Και αν είσαι ακόμη με την μοναξιά παρέα νομίζω ότι έφτασε ο καιρός να την διώξεις μακριά. Έχεις όλα τα φόντα και τις καλές πλανητικές επιρροές για να βρεις αυτό που ψάχνεις και μάλιστα πολύ γρήγορα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και πολλές ευκαιρίες να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Απόφυγε να εκνευρίζεσαι και προπάντων να μην τα βάζεις με τους συνεργάτες σου. Όλα θα τα πετύχεις όπως θέλεις και σε διαβεβαιώνω πως η επιτυχία στην δουλειά σου είναι πολύ κοντά σου. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου αυτή την εβδομάδα τις υποχρεώσεις που έχεις στα οικονομικά και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό.
♍ Παρθένος

Γενικά

Η εβδομάδα σου θα είναι πολύ καλή αγαπητέ Παρθένε. Θα έχεις πολύ όρεξη να τακτοποιήσεις πολλά λάθη που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Να ξέρεις ότι πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και δυστυχώς πρέπει να τις τακτοποιήσεις και όλες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα να κάτσεις και μιλήσεις με το ταίρι σου για το πως βλέπεις μερικές καταστάσεις. Θα μπορέσεις να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Και η μοναξιά τώρα θα πάρει τέλος. Ευχάριστες εκπλήξεις με ταχύτατες εξελίξεις σε περιμένουν πολύ γρήγορα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου κάνουν και προτάσεις που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα γιατί θα είναι συμφέρουσες. Όλα πάνε πολύ καλά απόφυγε να έχεις ανασφάλειες για την δουλειά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο που είσαι αυτή την περίοδο.

♎ Ζυγός

Γενικά

Ο δυναμισμός και η ενέργεια που θα έχεις αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Ζυγέ θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί το ζώδιο και σου δίνει ότι χρειάζεσαι για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου αυτή την περίοδο που θα σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου για να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου. Το έχετε ανάγκη και οι δύο να περάσετε χαλαρές στιγμές. Μια νέα περίοδος ξεκινά για εσένα που ακόμη δεν έχεις ταίρι το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις που θα σου φέρουν κάποιες αναστατώσεις. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και ότι κάνεις θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Τακτοποιείσαι γραφειοκρατικά θέματα. Στα οικονομικά πρέπει να κάνεις προγραμματισμό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν. Θα ξεκινήσει η περίοδος που πολλά πράγματα θα ισορροπήσουν.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει πολύ καλά αγαπητέ Σκορπιέ. Θα έχεις πολύ όρεξη να κάνεις πράγματα που πριν σε κούραζαν αλλά κάποιες αναβολές θα σε νευριάζουν αρκετά. Οι ιδέες που θα έχεις θα είναι μοναδικές και θα μπορείς να βάλεις καλούς στόχους για το μέλλον. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στην σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Για εσένα που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου η τύχη είναι με το μέρος σου και θα φέρουν την γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο σου δίνει τις θετικές του επιρροές να μπορέσεις να συνεργαστείς και να λύσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα σε θέματα νόμου. Μπορείς να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες που θα είναι συμφέρουσες για εσένα.

♐ Τοξότης

Γενικά

Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει με πολύ καλές προοπτικές αγαπητέ Τοξότη. Θα έχεις πολύ ενέργεια και δυναμικότητα για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις μέχρι σήμερα. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο δογματικές απόψεις. Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στην σχέση σου που της λείπει το τελευταίο διάστημα. Και εσύ που μιλάς ακόμη με την μοναξιά σου να ξέρεις ότι μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στην δουλειά σου χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις τι στόχους έχεις βάλει και να ξέρεις ότι θα μπορείς όλα να τα πετύχεις με μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Οι ευκαιρίες που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα είναι πάρα πολλές αγαπητέ Αιγόκερε. Πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Κάποια θέματα που θα καθυστερήσουν μην σε ανησυχήσουν γιατί και αυτά θα πάρουν τον δρόμο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα νιώσεις έντονο το αίσθημα ότι πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποια θέματα που σε απασχολούν στην σχέση σου εδώ και καιρό. Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια. Και αν είσαι ακόμη παρέα με την μοναξιά έφτασε η περίοδος που θα χαρείς. Περίμενε μαζί με τις θετικές επιρροές των πλανητών να βρεις και το ταίρι που ψάχνεις εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές και επειδή τα πράγματα είναι σε στάσιμα εκνευρίζεσαι αρκετά. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.
♒ Υδροχόος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φρόντισε να βάλεις σε μια σειρά τα θέματα που σε απασχολούν γιατί τον τελευταίο καιρό με τις πολλές υποχρεώσεις έχεις αγχωθεί αρκετά αγαπητέ Υδροχόε. Θα μπορέσεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας με πολύ καλό τρόπο και στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις ικανοποιηθεί από τις αποδώσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη. Κάποια μικρή απόδραση με το ταίρι σου θα σου έκανε πολύ καλό. Μια καινούργια γνωριμία σε εσένα που κάνεις παρέα ακόμη με την μοναξιά θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολύ δουλειά αυτή την εβδομάδα. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Η συμβουλή μου είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις ήδη είναι πάρα πολλές. Στα οικονομικά αυτή την περίοδο θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Δες με σοβαρότητα τις καταστάσεις.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να χαλαρώσεις και να ρίξεις τους τόνους και προπάντων να μην τα βάζεις με άτομα που δεν φταίνε αγαπητέ Ιχθύ. Ο Ερμής από τον Σκορπιό θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες για να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι εξελίξεις που θα έχεις στην σχέση σου με τις καλές επιρροές του Ερμή θα είναι πολύ καλές. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και θα λύσεις πολλά θέματα στην σχέση σου που μπορεί να σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρέπει να κινηθείς άμεσα γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς προτάσεις στην δουλειά σου που πριν απαντήσεις πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα πρόσεξε λίγο γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές. Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ