Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σύννεφα στην ΠΓΔΜ μετά το δημοψήφισμα - Δύσκολο το στοίχημα για τον Ζάεφ

Βαριά σύννεφα συγκεντρώθηκαν πάνω από την ΠΓΔΜ καθώς η εξαιρετικά χαμηλή προσέλευση που άγγιξε το 37% ερμηνεύεται ως αποδοκιμασία της Συμφωνίας των Πρεσπών παρά τη συντριπτική επικράτηση του ΝΑΙ μεταξύ των ψηφισάντων. Με καταμετρημένο το 97,78%, υπέρ της συμφωνίας ψήφισε
το 91,38%, ενώ εναντίον της το 5,62%. Η γειτονική χώρα εισέρχεται έτσι σε αχαρτογράφητα ύδατα καθώς φαίνεται ότι η προοπτική της ευρωατλαντικής της πορείας και της ένταξής της σε ΝΑΤΟ και ΕΕ φαίνεται ότι δεν συγκίνησε το εκλογικό σώμα, τόσο, όσο ήλπιζε η κυβέρνηση Ζάεφ.

Ο σοσιαλδημοκράτης πρωθυπουργός βγήκε, βέβαια, λίγο αφότου έκλεισαν οι κάλπες και πέταξε το μπαλάκι στην αντιπολίτευση, προκειμένου να συναινέσει στις συνταγματικές αλλαγές για την αλλαγή του ονόματος και να μην οδηγηθεί η ΠΓΔΜ άμεσα στις κάλπες, αλλά έστω κι αν δεν το παραδέχθηκε, γνωρίζει ότι δεν απέσπασε εκείνο που επιθυμούσε.

2 σχόλια:

  1. Καιρὸς νὰ συνέλθουν οἱ παρ' ἠμῖν προδόται-συνθετονομασῖται, καὶ νὰ καταλάβουν πὼς ἔχουμε νὰ κάνουμε μὲ λαὸ ἀφιονισμένων νεο-κομιτατζήδων πλαστογράφων, ποὺ νομίζουν ὅτι εἶναι ἀπόγονοι τοῦ... Μεγαλέξανδρου. Ἡ ἀπάντησι πρέπει νὰ εἶναι ἡ ἀπόλυτος ἄρνησις στὶς παράλογες, σχιζοφρενικὲς ἀξιώσεις τους καὶ ἡ ἐπ' οὐδενὶ λόγῳ παράδοσι τοῦ ὀνόματος τῆς Μακεδονίας μας ὑφ' οἵαν δήποτε μορφὴν στοὺς μετηλλαγμένους πεπλανημένους, παρανοϊκοὺς καὶ ἐν παραισθήσει ζῴντας Βουλγάρους τῆς ψευδωνύμου δημοκρατίας τῶν Σκοπίων._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΔΥΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 60-70 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ( ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ). ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ . ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ