Quantcast

http://picasion.com/

Γιατί στο φινάλε τι είμαστε;

Μπορεί να ζούμε στην εποχή του διαδικτύου και της υπερπληροφόρησης, ωστόσο αρκετές είναι οι φορές που οι Βεροιώτες επιλέγουν τον παραδοσιακό τρόπο ενημέρωσης. Όπως για παράδειγμα, για τα «κοινωνικά», κηδείες και μνημόσυνα, που η κύρια πηγή πληροφόρησης για τον
χαμό ενός συμπολίτη μας, είναι ακόμα τα σταντ του δήμου για τα κηδειόχαρτα. «Κάτσε καλέ να δούμε ποιος πέθανε» φαίνεται να είναι μια συχνή ατάκα που ακούγεται μπροστά από ένα τέτοιο σταντ από δυο κυρίες ή κυρίους κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας. Όσο πιο κεντρικό το σταντ, τόσο πιο συχνές οι στάσεις. Όσο πιο πολλά τα αγγελτήρια κηδειών ή μνημοσύνων, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να πετύχεις κάποιον... σειρά σου, παλιό γείτονα, συνάδελφο ή συμμαθητή και εκεί είναι που ακολουθεί ένας μίνι, αυτοσχέδιος... επικήδειος, του τύπου πόσο καλός ήταν ο μακαρίτης. Γιατί στο φινάλε τι είμαστε; Ένα κηδειόχαρτο στη Μητροπόλεως!

2 σχόλια:

  1. Μία ἠλεκτρονική σελίδα/στήλη μέ ΟΛΕΣ τίς κηδεῖες καί τά μνημόσυνα θά ἦτο λίαν χρήσιμος. Βεροιώτη, σκέψου το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αναρωτιέστε τι είμαστε στο φινάλε ;
    μα τι άλλο, Εγωιστές και Εγωίστριες και το πληρώνουμε μια ζωή αυτό, μέχρι το τέλος ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ