Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σωτήρη + Αντωνία: Να ζήσετε!

Κουμπάρος του ζευγαριού ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου
Ένας υπέροχος elegant chic γάμος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Ο Βεροιώτης επιχειρηματίας της βιομηχανίας «ALEXANDER» Σωτήρης Σκουρτόπουλος, παντρεύτηκε την εκλεκτή της
καρδιάς του Αντωνία Σαριδάκη, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλαμαριάς. Ένας λαμπερός γάμος με κομψές λεπτομέρειες και υψηλούς προσκεκλημένους, με κουμπάρο του ζευγαριού, τον γνωστό δικηγόρο - ποινικολόγο Σάκης Κεχαγιόγλου. Στο μυστήριο χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Καλαμαριάς, αρχιμανδρίτης Ιουστίνος, ενώ παραβρέθηκε ο πατέρας Φίλλιπος Μικραγιαννίτης από το Άγιο Όρος. Πλήθος καλεσμένων
παρευρέθηκαν στην όμορφη αυτή στιγμή του ζευγαριού, άνθρωποι του επιχειρηματικού, πολιτικού, καλλιτεχνικού κόσμου, ενώ πολλές ήταν και οι παρουσίες από τη Βέροια και την Ημαθία γενικότερα. Ανάμεσά τους, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης και ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης.

Ακολούθησε δεξίωση στο ξενοδοχείο «Hyatt Regency», με το γυναικείο ηλεκτρικό τρίο εγχόρδων «Trinity», το τρίο βιρτουόζων μουσικών «Trio Musicanti» με τον Μανώλη Καραντίνη και τη συμμετοχή πολλών άλλων καλλιτεχνών - φίλων των νεονύμφων, όπως του τραγουδιστή Βαλάντη, που παρά την προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση, θέλησε να τιμήσει τους καλούς του φίλους Σωτήρη και Αντωνία.

Το μενού της δεξίωσης, που αποτελούνταν από 6 πιάτα, επιμελήθηκε ο βραβευμένος executive chef Απόστολος Αλτανης, ενώ το κέφι παρέμεινε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Από εμάς τις θερμότερες ευχές στους νεόνυμφους, με υγεία, αγάπη και ευτυχία. Να ζήσετε!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ