Quantcast

http://picasion.com/

Στο Υπερταμείο και ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμάτων στα Ασώματα

Δήμαρχος: «Ελπίζω να μη μας ζητηθεί να πληρώσουμε ενοίκιο»
Η εκχώρηση ακινήτων του δημοσίου στο Υπερταμείο ήταν ένα από τα κεντρικά θέματα συζήτησης στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ). Στη συνεδρίαση
που συμμετείχε και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι δήμαρχοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους, ζητώντας να παγώσει κάθε διαδικασία και οι δημόσιες περιουσίες να αποδοθούν στους πολίτες.
«Πρόκειται για μια μνημονιακή δέσμευση, προκειμένου τα ακίνητα να είναι ενέχυρο σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής των μνημονιακών υποχρεώσεών μας».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμάτων του δήμου Βέροιας, που το 2011 παραχωρήθηκε η χρήση του για 20 χρόνια. Όπως είπε, είναι ένα από τα ακίνητα που ανήκουν στη λίστα με αυτά που εκχωρούνται στο Υπερταμείο. «Ελπίζω να μην φτάσει η στιγμή που θα μας ζητηθεί να πληρώσουμε ενοίκιο!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ