Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με συνθήματα η Χρυσή Αυγή στην Πλατεία Ωρολογίου

Δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην επιμνημόσυνη δέηση και στην κατάθεση στεφανιού στο μνημείο της Πλατείας Ωρολογίου η Χρυσή Αυγή. Μέλη και φίλοι του κόμματος, προεξέχοντος του πολιτευτή Ημαθίας Μιχάλη Τσακίρη, βρέθηκαν στη Βέροια, προκειμένου να πάρουν και εκείνοι μέρος στις επετειακές
εκδηλώσεις. Ωστόσο, δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να καθίσουν μαζί με τους υπόλοιπους επισήμους και να καταθέσουν στεφάνι. Κάθισαν δεξιά του μνημείου, κρατώντας Ελληνικές σημαίες και στην ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, σηκώθηκαν όρθιοι και τραγουδούσαν... επιδεικτικά και δυνατά, με βασικό στόχο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Μάλιστα, προς το τέλος της εκδήλωσης φώναξαν και ορισμένα συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής και της Μακεδονίας. Στο σημείο υπήρχε έντονη αστυνομική παρουσία για την πρόληψη επεισοδίων, ωστόσο όλα κύλησαν ομαλά!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ