Σεισμός στην showbiz: Οργισμένη απάντηση της Μπέλλα στα σχόλια του Καλυβάτση

«Μην κάτσεις δίπλα σε τζάκι, γιατί θα λιώσεις» - «Αστείο σχόλιο, έχεις χαθεί από την τηλεόραση»
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είχε σχολιάσει πρόσφατα σε συνέντευξη του στο «Ooh la la» την Ιωάννα Μπέλλα με τα εξής λόγια: «Τώρα που έρχεται χειμώνας δεν θα είναι πολύ βολικό να κάτσει δίπλα σ' ένα
τζάκι ας πούμε γιατί μπορεί να λιώσει. Άμα σου λιώσει κανένα χείλι, κανένα βυ… κλπ δεν είναι πολύ ευχάριστο». Μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» η Ιωάννα Μπέλλα απάντησε στα σχόλια του ηθοποιού, λέγοντας πως το έκανε για να βρεθεί στο επίκεντρο. «Αστείο σχόλιο. Τον συγκεκριμένο ηθοποιό έχω να τον δω χρόνια γενικά στο επίκεντρο. Είπε αυτή την ατάκα για να πάρει λίγο ακόμα δημοσιότητα και να τον συζητάμε τις υπόλοιπες μέρες».

Αναφερόμενη στην συμμετοχή της στο GNTM, αλλά και στα Καλλιστεία, η Ιωάννα Μπέλλα δήλωσε: «Με πήραν από την ίδια την παραγωγή του GNTM και πήγα στην οντισιόν και με πήραν και γενικά πρόσωπα που υπάρχουν μέσα στην εκπομπή. Το σχόλιο του κυρίου Σκουλού με ενόχλησε περισσότερο, το «Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές». Είναι κρίμα να λένε αρνητικά σχόλια για ένα παιδί στην τηλεόραση. Είμαι παιδί και έχουν πέσει όλα πάνω μου. Κάνουν λες και δεν ξέρουν τις πλαστικές. Τελικά μου βγήκε υπέρ όλο αυτό γιατί πήγα στα Καλλιστεία και πήρα έναν τίτλο που θα με ακολουθεί για το υπόλοιπο της ζωής μου. Δεν είναι το ίδιο ένα ριάλιτι με έναν τίτλο που θα σε εκπροσωπήσει στο εξωτερικό ανάμεσα σε 120 χώρες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ