Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιορτάζετε; Κλείστε για την παρέα ένα live στα «Μεζεδοκαμώματα»!

Παρασκευή και Σάββατο βράδυ - Τηλ κρατήσεων 2331504094 - 6985719576
Η Παρασκευή έφτασε και μαζί της φέρνει μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας, τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου και τη μισή Βέροια να γιορτάζει! Πάρτε την παρέα σας και γιορτάστε στα «Μεζεδοκαμώματα», με ε
ξαιρετικό φαγητό, πιάτα με κρεατικά και θαλασσινά, τσιπουρομεζέδες και κρασομεζέδες, προσιτές τιμές, άψογο περιβάλλον και φυσικά live μουσικό γλέντι στον πιο παρεΐστικο όροφο, με τον Σάββα Αλτή στο μπουζούκι, τον Γρηγόρη Μπεκισιάρη στα πλήκτρα και τη Βίκυ Μπατζιάκα να μας τραγουδάει. 
Το γλέντι συνεχίζεται και το βράδυ του Σαββάτου, σταθερά όπως κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, για όλο το χειμώνα, που πιστά στο ραντεβού τους μαζί μας τα «Μεζεδοκαμώματα», μόλις η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει, οι πόρτες του ζεστού και φιλόξενου ορόφου ανοίγουν για τα live μουσικά διήμερα! Ανεβείτε...

Και φυσικά, την Κυριακή μετά την παρέλαση, τα «Μεζεδοκαμώματα» θα στρώσουν τα γιορτινά τους και θα μας περιμένουν να απολαύσουμε τα εκλεκτά τους πιάτα, τις γεύσεις και τα αρώματα. 

Μεζεδοκαμώματα
Κοντογεωργάκη 28, Βέροια
Τηλ. 2331504094 - 6985719576







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ