Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ρόστερ και νέα φανέλα παρουσίασε ο Φίλιππος

Με στόχο την παραμονή στη Β' Εθνική κατηγορία, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 η καθιερωμένη παρουσίαση του νέου ρόστερ και της φανέλας της ανδρικής ομάδας του Φιλίππου Βέροιας. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην
αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας, παραβρέθηκαν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, οι χορηγοί, οι προπονητές, οι παίκτες και φίλοι του Φιλίππου.
Στους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν αναφέρθηκαν, ο εμπορικός διευθυντής της NOVACERT, μεγάλου χορηγού της ομάδας, Γιάννης Στεργίου, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ηλίας Λαζός, οι προπονητές Δημήτρης Γκίμας και Χρήστος Μπλατσιώτης, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας Στέργιος Διαμάντης και εκ μέρους των παικτών, ο Βασίλης Βάλλιος και ο Δημήτρης Σουτζόπουλος.

Όπως αναφέρθηκε, το ενδιαφέρον για την ομάδα είναι αυξανόμενο, αναγκάζοντας έτσι, διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες να θέσουν στόχους, όπως η παραμονή της στη Β' Εθνική κατηγορία. Να σταθεροποιηθεί εκεί και να μην επιστρέψει σε μικρότερες κατηγορίες. Η συσπείρωση γύρω από την ομάδα, δίνει ελπίδα για περισσότερα πράγματα στις επόμενες σεζόν, προς το παρόν όμως παραμένει προσγειωμένη και με πίστη στις δυνατότητές της.

Στη συνέχεια, παρουσιάστηκε το ρόστερ του Φιλίππου, με τους παίκτες να παραλαμβάνουν ένας - ένας τη φανέλα του. Εντός ολίγων ημερών, έρχονται και αλλαγές στο επίσημο site της ομάδας, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν οι τιμές και τα σημεία πώλησης της συλλεκτικής φανέλας του Φιλίππου για τις επίσημες εμφανίσεις του, όπου αναγράφονται όλα τα ονόματα των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας.


Η εκδήλωση έκλεισε με κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει τον Φίλιππο στον εντός έδρας, δύσκολο αγώνα που δίνει την Κυριακή στις 17:00 με την ομάδα του Ανατόλια και να γεμίσει το ΔΑΚ Δημήτριο Βικέλας. Δείτε φωτογραφίες:











































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ