Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην Πρίγκηπο για την εορτή του Αγίου Δημητρίου ο Μητροπολίτης Βέροιας

Το πρωί της Παρασκευής 26ης Οκτωβρίου τελέσθηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου της Πριγκήπου αρχιερατικό συλλείτουργο με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Δημητρίου και των ονομαστηρίων του
Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γέροντος Πριγκηποννήσων κ. Δημητρίου. Στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξήρχε ο εορτάζων Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος, και συλλειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Φιλαδελφείας κ. Μελίτων και Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Προ του τέλους της θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, προσεφώνησε τον εορτάζοντα Ιεράρχη και εξέφρασε τόσο τις προσωπικές του, όσο και τις θερμότατες και ολοκάρδιες ευχές όλων των κληρικών και λαϊκών συμπροσκυνητών. Δείτε φωτογραφίες:
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ