Πως ήταν η Ιωάννα Μπέλλα πριν τις πλαστικές επεμβάσεις;

Πραγματικά αγνώριστη στην ηλικία των 16-17
Έγινε ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα των ημερών όχι όμως με τον ευχάριστο τρόπο που η ίδια θα ήθελε. Η συμμετοχής της στο Greece’s Next Top Model έγινε viral για τους λάθος λόγους και άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για το πόσο σκληρό μπορεί να γίνει

το reality μόδας και μοντέλων. Ο λόγος για την Ιωάννα Μπέλλα, που εμφανίστηκε στην πρώτη audition του reality και έκανε την έναρξή του να συζητηθεί πολύ. Η εντυπωσιακή 22χρονη από τη Βέροια, με τα πανύψηλα πόδια που, τουλάχιστον στον τρόπο με τον οποίο εμφανίστηκε, εντυπωσίασε τους κριτές, αλλά μόνο στην αρχή γιατί όταν πλησίασε πιο κοντά στους κριτές αυτό άλλαξε καθώς η ίδια είχε «αλλάξει».

H πρώην αθλήτρια του βόλεϊ, η οποία αναγκάστηκε να σταματήσει το άθλημα λόγω ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού με βάρη που χρειάστηκε πολύ χρόνο και φυσιοθεραπείες για να ιαθεί, έπεσε θύμα των αισθητικών παρεμβάσεων που έκανε τόσο στο πρόσωπό της όσο και στο σώμα της. Πως ήταν η Ιωάννα Μπέλλα πριν τις πλαστικές επεμβάσεις; Δείτε τις φωτογραφίες:
1 σχόλιο:

  1. Καλή ήταν και τότε καλή είναι και τώρα.
    Κάποιος να της πει να σταματήσει να λέει και να επαναλαμβάνει συνεχώς όταν μιλάει (ειδικά τώρα ) εντάξει και εννοείται γιατί τελικά τίποτα δεν είναι εντάξει και σχεδόν ποτέ δεν εννοούνται όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ