Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γέμισε πετρέλαιο το κέντρο της Βέροιας

Μαύρο «ποτάμι» η Πλατάνων
Μεγάλη ποσότητα πετρελαίου χύθηκε το απόγευμα στο κέντρο της Βέροιας και συγκεκριμένα στην οδό Πλατάνων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr το πετρέλαιο προήλθε από διαρροή σε δεξαμενή επιχείρησης που εδρεύει στο
σημείο, που άργησε να γίνει αντιληπτή, με αποτέλεσμα το πετρέλαιο να καταλήξει στο οδόστρωμα, καλύπτοντας με μεγάλη ποσότητα όλη την οδό Πλατάνων, μέχρι και το σημείο που ο δρόμος ανηφορίζει για την οδό Μ. Αλεξάνδρου. Στο σημείο έσπευσε έπειτα από κλήση πολιτών η Τροχαία, όπου απέκλεισε τους γύρω δρόμους λόγω της επικίνδυνης ολισθηρότητας, ώσπου να καλυφθεί το οδόστρωμα με πριονίδι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μια γυναίκα που περνούσε από το σημείο, γλίστρησε και έπεσε. Αν και η κυκλοφορία και το πρόβλημα της ολισθηρότητας έχουν αποκατασταθεί, η μυρωδιά του πετρελαίου είναι ακόμα έντονη στη γύρω περιοχή.
Πάντως με την τιμή που έχει φτάσει φέτος το πετρέλαιο... πόνεσε η καρδιά μας με τόση ποσότητα σκορπισμένη στο δρόμο! Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:







1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ