Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παυλίδης για Διαμάντη: «Εγώ του βρήκα δουλειά...»

«Δεν θέλω να ασχοληθώ με τον κύριο»
Σε βεντέτα εξελίσσεται η κόντρα του πρώην και του νυν προέδρου του ΚΑΠΑ, Παύλου Παυλίδη και Στέργιου Διαμάντη. Με αφορμή τη μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του πρώτου, ο κ. Διαμάντης και αφορά στην οικονομική διαχείριση του
Νομικού Προσώπου του Δήμου κατά την περίοδο της θητείας του, ο κ. Παυλίδης σχολίασε χθες τις εξελίξεις στην υπόθεση, κατά τη διάρκεια της επίσημης ανακοίνωσης του συνδυασμού του με τον οποίο θα διεκδικήσει το δήμο στις εκλογές του Μαΐου 2019. «Δεν θέλω να ασχοληθώ με τον κύριο» ήταν η πρώτη αντίδραση σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου. «Δεν θέλω να ασχοληθώ γιατί φαίνεται πως ο ίδιος έχει ξεχάσει πως εγώ του βρήκα δουλειά στις αμμοληψίες της Αγίας Βαρβάρας για να συνεχίσει τη σταδιοδρομία του εν συνεχεία στη ΔΕΥΑΒ». Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν εξάλλου οι αιχμές και οι υπόνοιες αναφορικά με πρόσληψη και συγγενικού προσώπου του κ. Διαμάντη στη ΔΕΥΑΒ. Πάντως η κόντρα φαίνεται να μην έχει τέλος και αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια καθώς οι καταγγελίες εκατέρωθεν είναι σοβαρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ