Πασίγνωστη Βεροιώτισσα στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα - Ποια είναι;

Πολλές είναι οι φωτογραφίες στα social media από το ταξίδι του Πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη, μερικές, όμως, απ' αυτές είναι πράγματι αξιομνημόνευτες.
Μια απ' αυτές ήταν η φωτογραφία από τη δεξίωση του Γενικού Προξένου με εκπροσώπους της ομογένειας προς τιμήν του

πρωθυπουργού. Εκεί όπου όποιοι βρέθηκαν εκεί δεν έχασαν την ευκαιρία να τραβήξουν selfie. Μία εξ αυτών ήταν η δημοσιογράφος με καταγωγή από τη Βέροια, Εμυ Λιβανίου, η οποία έσπευσε να αναρτήσει τη φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram.

Μαζί με την σιδηρά κυρία της Καλλιθέας και τον Πρωθυπουργό, μια ακόμα κυρία, η Κατερίνα Παναγοπούλου, σύζυγος του Περικλή Παναγόπουλου, γνωστού από το χώρο της ναυτιλίας, και ιδιαίτερα δραστήρια όσον αφορά την κοινωφελή δράση.
Μια φωτογραφία που επίσης αξίζει να συζητηθεί είναι εκείνη με την Μπέτυ Μπαζιάνα που ανάρτησε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφέροντας: Οι ομογενείς μας, οι σημαντικότεροι πρεσβευτές του ελληνισμού σε όλο το κόσμο, έδειξαν από την αρχή της κρίσης βαθιά πίστη ότι η χώρα μας θα ξεπεράσει τις δυσκολίες και ο λαός μας θα σηκωθεί ξανά. Είμαι συγκινημένος που βρέθηκα ανάμεσά τους εχτές στην Νέα Υορκη και μπόρεσα να ανταλλάξω μαζί τους σκέψεις και ιδέες για την Ελλάδα του αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ