Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παπανώτας: «Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος»

Μετά το τέλος του παιχνιδιού μεταξύ Βέροιας και Τρίγλιας, οι δύο προπονητές έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου. Από την πλευρά του ο Νίκος Παπανώτας, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών στις εξέδρες, τόνισε πως το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και ότι αυτή η
ισοπαλία τους πεισμώνει ακόμη περισσότερο. Για την εξέλιξη του αγώνα, ανέφερε πως στα πρώτα 20 λεπτά, η ομάδα του είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, η αντίπαλη ομάδα ισορρόπησε το παιχνίδι και στεκόταν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στην επανάληψη η «Βασίλισσα του Βορρά» εμφανίστηκε καλύτερη, αλλά έλειπαν οι κάθετες πάσες και τα τελειώματα των φάσεων. Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, είπε πως χρειάζεται στο χώρο του κέντρου ένας καλός ποδοσφαιριστής που θα δώσει μεγαλύτερη ποιότητα στο παιχνίδι. Και αυτός θα μπορούσε να είναι ο Πεδρίνιο, ωστόσο η μπλε κάρτα του μπορεί να αργήσει και να χαθεί πολύτιμος χρόνος.
Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Τρίγλιας Κώστας Γεωργιάδης, σημείωσε πως οι παίκτες του, αν και νεοφώτιστοι στην κατηγορία, δεν φοβήθηκαν τη Βέροια και κοίταξαν στα μάτια τους αντιπάλους τους. Έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος που είχαν και την μεγαλύτερη κατοχή μπάλας. Ανέφερε πως είναι ευχαριστημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας και ευχήθηκε τόσο στη «Βασίλισσα», όσο και στο Νίκο Παπανώτα, καλή επιτυχία για το μέλλον.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ