Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την Κυριακή λέμε «ΝΑΙ» στις σούβλες και τα μαγειρευτά στο «Παλιό Ποδήλατο»

Κάντε έγκαιρα την κράτησή σας στο 6975634866 - Περιορισμένη διαθεσιμότητα
28η Οκτωβρίου την Κυριακή και επειδή ίσως είναι η τελευταία ηλιόλουστη Κυριακή με θερμοκρασίες σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, το «Παλιό Ποδήλατο» στρώνει και την αυλή του, για τελευταία φορά, για να απολαύσουμε όλα τα καλούδια που θα  μας ετοιμάσει για τη μέρα εκείνη. Μετά την παρέλαση λοιπόν, ανεβαίνουμε στη Ραχιά για να απολαύσουμε μερακλίδικες σουβλιστές καταστάσεις, μεγάλη ποικιλία σε ψητά της ώρας, πιάτα μαγειρευτών αλλά και επιλογές σε ορεκτικά, μεζεδάκια και σαλάτες.
Η σούβλα θα ψήνει κοκορέτσι, κεμπάπ χοιρινό και πανσέτα, ενώ ο Σεφ θα μας ετοιμάσει λαχταριστό αρνάκι λεμονάτο με μανιτάρια και πεντανόστιμο μοσχαράκι με χυλοπίτες! Και με σταθερό παράγοντα την ποιότητα και τις καλές τιμές! Και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να παίξουν τα παιδιά!
Αν θέλετε να απολαύσετε και εσείς εξαιρετικές γεύσεις με την παρέα ή την οικογένειά σας στο υπέροχο περιβάλλον του Παλιό Ποδήλατο, κάντε έγκαιρα την κράτησή σας στο 6975634866, καθώς η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ