Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σαββατοκύριακο με αρνί, κοκορέτσι και κεμπάπ στο «Όπως Παλιά» στα Ασώματα

- Σάββατο βράδυ με αρνί σούβλας και κοκορέτσι
- 28η μετά την παρέλαση αρνί σούβλας, κοκορέτσι και κεμπάπ

Γιορτινό αυτό το Σαββατοκύριακο και με τι συνδέουμε τις γιορτινές ημέρες; Με καλό και ξεχωριστό φαγητό. Κρέατα ποιότητας και ειδικά σούβλες με μερακλίδικες επιλογές που μόνο οι καλοφαγάδες ξέρουν να ξεχωρίζουν. Γι' αυτό και έχουν ξεχωρίσει ήδη την κουζίνα της ψησταριάς «Όπως Παλιά» στα Ασώματα, που τα Παρασκευο-Σαββατοκύριακα βγάζει και σούβλες, προσφέροντας κοκορέτσι, αρνί, κεμπάπ.

Σήμερα Σάββατο το βράδυ, θα μας ετοιμάσει αρνί στη σούβλα και κοκορέτσι, ενώ την Κυριακή το μεσημέρι μετά την παρέλαση, θα μας περιμένει στο μπαλκόνι της για να απολαύσουμε με την παρέα μας ή την οικογένειά μας, αρνί σούβλας, κοκορέτσι και κεμπάπ χοιρινό, καθώς και μεγάλη ποικιλία από ψητά της ώρας και μεζέδες για το τσίπουρο.
Ο καιρός προβλέπεται ιδανικός για μια γευστική απόδραση, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τη Βέροια. Θέλετε να κάνετε κράτηση; Τηλεφωνήστε στο 2331091173.

Η ψησταριά «Όπως Παλιά» στα Ασώματα, είναι ανοιχτά καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα τη βρείτε στα Ασώματα, απέναντι από το Σχολείο και την Εκκλησία.


Όλα τα είδη προσφέρονται και σε πακέτο.
Τηλέφωνο 2331091173


Ψησταριά «Όπως Παλιά»
Κώστας Κρομμύδας
Ασώματα Βέροιας
τηλ. 2331091173
facebook ΕΔΩ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ