Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη σαβάνα κατέληξαν οι τρεις Βεροιώτες «Κροκόδειλοι» του NOMADS

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 «NOMADS» που γυρίζεται στη Μαδαγασκάρη, με τις δυο ομάδες, τη μπλε με το όνομα «Κροκόδειλοι» και την κόκκινη με το όνομα «Λαιμούριοι», να ρίχνονται στη μάχη της επιβίωσης. Ανάμεσα στους 20 παίκτες και 3 Βεροιώτες, που όλοι μπήκαν
στην ομάδα «Κροκόδειλοι». Ο αγρότης από τα Παλατίτσια Μάριος Ακριβόπουλος, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κουκουρίκης και η ηθοποιός και τραγουδίστρια Τραϊάνα Ανανία, φόρεσαν τα μπλε, με στόχο να επιβιώσουν και να φτάσουν όσο πιο κοντά στον τελικό και στο χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Στο πρώτο επεισόδιο, όπως και κάθε Πέμπτη, διεξήχθη το αγώνισμα της Επικράτειας, δίνοντας στη νικήτρια ομάδα τη δυνατότητα να μείνει όλη την εβδομάδα στο «Νησί», έναν επίγειο παράδεισο με νερά και με όλα τα κομφόρ, φαγητό, κρεβάτια και μπάνιο. 

Ενώ η χαμένη ομάδα πήρε το δρόμο προς τη σαβάνα, ένα μέρος αφιλόξενο, άγριο, χωρίς κεραμίδι πάνω από το κεφάλι των παικτών και χωρίς θάλασσα. Οι «Κροκόδειλοι» ήταν αυτοί που δεν κατάφεραν να κερδίσουν το αγώνισμα και κατέληξαν στη σαβάνα. Σκούρα τα πράγματα με το καλημέρα για τους Βεροιώτες παίκτες.
Δυστυχώς, η πρεμιέρα σημαδεύτηκε και από έναν σοβαρό τραυματισμό, του Δημήτρη Κουκουρίκη, που πάτησε καρφιά και είχε μεγάλη αιμορραγία. Ο Δημήτρης βγήκε off και δεν του επιτράπηκε μάλιστα η συμμετοχή του στο σημερινό αγώνισμα της ασυλίας. «Το αίμα έτρεχε πολύ και αναγκαστήκαμε να του δέσουμε σφιχτά το πόδι. Φοβηθήκαμε όλοι ότι μπορεί και να φύγει από το παιχνίδι», είπε ένας από τους συμπαίκτες του.
Η Τραϊάνα από την άλλη, κατά τη διάρκεια της πρώτης δοκιμασίας που περιελάμβανε κολύμπι, προτίμησε να πάρει το ψάθινο καπελάκι της και να αγναντέψει από απόσταση τους συμπαίκτες της. Ο λόγος; Τα γυναικολογικά της όπως ανέφερε, ενώ το επόμενο πρωί, ξυπνώντας στη σαβάνα, είχε και την πρώτη της λεκτική διαμάχη με την Δήμητρα Αλεξανδράκη. 

Ο μόνος χαλαρός και αφασίας φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι ο αγρότης μας, ο Μάριος, που δείχνει να αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση με χιούμορ, ενώ ανέλαβε να ζυγίσει και να μοιράσει τις προμήθειες, με το έμπειρο μάτι του πωλητή λαϊκών αγορών.

Κάθε Παρασκευή θα διεξάγεται το «αγώνισμα της Ασυλίας», με τα μέλη της χαμένης ομάδας να πρέπει να ψηφίσουν τους δύο πρώτους «Μονομάχους», που θα αγωνιστούν στη «Μονομαχία». Κάθε Σάββατο θα διεξάγεται το «αγώνισμα των Αρχηγών». Ο αρχηγός κάθε ομάδας που αγωνίζεται έχει ένα ρόλο-«κλειδί». Η απόδοση του θα παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγωνίσματος. Ο αρχηγός της ομάδας που θα χάσει θα πρέπει να διαλέξει ποιος θα είναι ο τρίτος «Μονομάχος» που θα αγωνιστεί στη «Μονομαχία». Ο αρχηγός της νικήτριας ομάδας θα κερδίζει ένα έπαθλο για εκείνον και την ομάδα του. 

Η μεγάλη αλλαγή του φετινού NOMADS
Την Κυριακή θα διεξάγεται «Μονομαχία» τω τριών παικτών. Οι δύο χαμένοι θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση. Μόλις τελειώσει η «Μονομαχία» το επεισόδιο ξεκινάει να προβάλλεται live, με τους τηλεθεατές να ψηφίζουν ποιον παίκτη προτιμούν να παραμείνει. Η ψήφος θα είναι θετική και θα αποχωρεί ο παίκτης με τις λιγότερες θετικές ψήφους και όχι όπως πέρυσι που αποχωρούσε όποιος έχανε στο αγώνισμα.
Ο Σάββας Πούμπουρας με τις δύο ομάδες και τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση θα συζητούν για όλα όσα έχουν συμβεί σε ζωντανή μετάδοση, όσο οι τηλεθεατές θα ψηφίζουν. Η αποχώρηση κάθε παίκτη από το παιχνίδι θα μεταδίδεται ζωντανά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ