Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οριστικό: Η Γεωργία Μπατσαρά υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Βεροιώτη" μετά τις επίπονες και πυρετώδεις διαδικασίες του τελευταίου διαστήματος, η Γεωργία Μπατσαρά είναι το πρόσωπο που θα διεκδικήσει τον Δήμο Βέροιας με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Η έμπειρη πολιτικός της Ημαθίας,
εκινήτω τελευταία έντονα στις επαφές της με τη βάση της παράταξης, διερευνώντας τις δυνατότητες που θα συγκέντρωνε η υποψηφιότητά της. Οι επιτελείς των Αθηνών, από όπου προέρχεται και το ρεπορτάζ του "Βεροιώτη", επείσθησαν για τις δυνατότητες της κ. Μπατσαρά η οποία και λαμβάνει το πολυπόθυτο άτυπο "χρίσμα" της Νέας Δημοκρατίας. Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας η οποία αναμένεται σύντομα από την ίδια, καθώς και η παρουσίαση του συνδυασμού και των υποψήφιων συμβούλων που θα τον απαρτίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ