Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η μούσα του Μίμη Πλέσσα κλέβει την παράσταση στη Βέροια

Πρώτο θέμα συζήτησης αποτελεί στη Βόρεια Ελλάδα τους τελευταίους μήνες η Χρύσα Μπανδέλη! Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο «Voice», έχουν προκαλέσει ντελίριο στους Βεροιώτες και όχι μόνο, αφού το εν λόγω μαγαζί χρόνια τώρα αποτελεί το hot spot διασκέδασης της Κεντρικής
Μακεδονίας. Η σπουδαία ερμηνεύτρια έχει καταφέρει με την αξία της να κλέψει την παράσταση! Τα video που ανεβαίνουν στα social media, πραγματικά αποδεικνύουν το μεγαλείο της φωνής της, που σε συνδυασμό με την εκρηκτική σκηνική παρουσία, την καθιστούν πλέον ως μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες. 

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, διαθέτει ένα σπουδαίο μουσικό βιογραφικό, καθώς είναι η μούσα του Μίμη Πλέσσα, που ανέδειξε το ταλέντο της μέσα από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά, αλλά και με την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Ψάξε βρες με» που κυκλοφόρησε από τη Sonar Music. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε πως η Χρύσα Μπανδέλη, είναι το Next Big Thing του πενταγράμμου. Απολαύστε την:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ