Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Στους δρόμους οι μαθητές της Βέροιας

Συγκέντρωση στο Δημαρχείο και πορεία στο κέντρο
Με μεγάλη συμμετοχή και με ιδιαίτερο δυναμισμό ξεκίνησαν τις μαθητικές κινητοποιήσεις στην πόλη της Βέροιας. Αρχικά, υπήρξε συγκέντρωση στο Δημαρχείο και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία σε κεντρικούς δρόμους.
Με βασικό σύνθημα: «Θέλουμε σχολείο που να μας μορφώνει και όχι να μας εξοντώνει», οι νεαροί μαθητές βροντοφώναξαν πως το νομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα και ότι δεν θα πρέπει έρθει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Μάλιστα, έστειλαν ένα σαφές μήνυμα προς την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας πως δεν θα κάτσουν στα αυγά τους και ότι θα αγωνιστούν για τα δικαιώματά τους. Δείτε φωτογραφίες:




































2 σχόλια:

  1. Ἄρες, μάρες κουκουνάρες, πράγματα ποὺ φυσικὰ δὲν ἐγράφησαν ὑπὸ τῶν μαθητῶν τὰ τοῦ φυλλαδίου.

    Παραμπιπτόντως, κανεὶς δὲν τρώει τὸ κουτόχορτο περὶ προσφυγόπουλων. Λαθρομεταναστόπουλα, ποὺ δὲν ἔχουν καμμία δουλειὰ στὴν Ἑλλάδα οὔτε αὐτὰ οὔτε οἱ γονεῖς τους, εἶναι._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἐδῶ ὁ κόσμος καίγεται, βαρκοῦλες ἀρμενίζουν._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ