Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με κόσμο αλλά χωρίς τον Στρατηγό Φραγκούλη η εκδήλωση για τη Μακεδονία στην Εληά

Εκδήλωση για το Μακεδονικό, με θέμα «Σκοπιανό: Ώρα ευθύνης και εθνικής αξιοπρέπειας», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 15/12 στον πολυχώρο της Εληάς στη Βέροια, με αφορμή την Ημέρα Μακεδονικού Αγώνα (13 Οκτωβρίου) και έπειτα από πρωτοβουλία της
δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα για νέα Βέροια» και του επικεφαλής της Ιωάννη Παπαγιάννη και του Συλλόγου «Μακεδονικός Ρόδακας». Με τα λόγια που είπε ο Απόστολος Παύλος ερχόμενος στη Μακεδονία Αποστόλου Παύλου ξεκίνησε τον χαιρετισμό του ο Ιωάννης Παπαγιάννης, αναφερόμενος στην πρωτοβουλία που είχε ως σκοπό την ενημέρωση των δημοτών για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, μετά


το δημοψήφισμα της γειτονικής χώρας. Μάλιστα ενημέρωσε πως οι δράσεις θα συνεχιστούν σε κάθε γωνιά του δήμου Βέροιας, ώστε κανένας δημότης να μη στερηθεί το δικαίωμα στην αλήθεια, όπως ανέφερε. 

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Αρχιμανδρίτης Παλαμάς Καλλιπετρίτης, Ηγούμενος της Μονής Καλλίπετρας, ενός μοναστηριού που δοκιμάστηκε όπως είπε στον Μακεδονικό Αγώνα, από ανθρώπους που είχαν επεκτατικές διαθέσεις, περιγράφοντας τα γεγονότα σφαγής του προκατόχου του Ηγούμενου. «Κανείς δε μας λέει ότι οι γείτονές μας ησύχασαν και είναι πλέον φιλειρηνικοί», είπε μεταξύ άλλων. 
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο τέως περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος πλέον Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, αναφωνώντας «Μακεδονία Ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα. Κάπου εδώ δίπλα μας μυρίζει Μέγας Αλέξανδρος», αποκαλώντας πολιτικούς τσαρλατάνους όσους επιχειρούν να ξεπουλήσουν τη Μακεδονία. Μάλιστα, ο κ. Παπαγιάννης σχολίασε την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Ψωμιάδη για το δήμο της Θεσσαλονίκης, λέγοντας πως «Ο Μπουτάρης δεν κοιμάται καλά τελευταία».

Στην εκδήλωση δεν παραβρέθηκε τελικά, όπως είχε ανακοινωθεί, ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Στρατηγός ε.α. Φράγκος Φραγκούλης, καθώς απουσίαζε στο Λονδίνο λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των κεντρικών ομιλητών της εκδήλωσης, του στρατηγικού συμβούλου Νίκου Λυγερού και του διεθνολόγου και λέκτορα της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. Βενιαμίν Καρακωστάνογλου. Δείτε φωτογραφίες:



















































1 σχόλιο:

  1. Εὐτυχῶς ἔλειπεν ὁ τέως ὑφυπουργὸς τοῦ Πικραμμένου Φράγκος Φραγκούλης. Καὶ μόνον ἡ παρουσία του (πολλῷ δὲ μᾶλλον τυχὸν ὁμιλία του) συνιστᾷ ἐμπόδιον κοινωνίας._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ