Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Live ροκ και έντεχνα Σαββατόβραδα στο «Vοice city» - Πρεμιέρα με Λαυρέντη Μαχαιρίτσα!

Κάθε Σάββατο και ένα μεγάλο όνομα
Ένας νέος κύκλος διασκέδασης ανοίγει το χειμώνα στο «VOICE city», που τα βράδια του Σαββάτου θα μεταμορφώνεται σε μουσική σκηνή, για να φιλοξενήσει μεγάλους καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα της ελληνικής ροκ,
έντεχνης και εναλλακτικής μουσικής. Πρεμιέρα το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, κάνει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, που συμπράττει επί σκηνής του «VOICE city» με τη νέα γενιά, την ερμηνεύτρια και ακορντεονίστα Μιρέλα Πάχου, μια από τις πιο φρέσκες και ταλαντούχες παρουσίες των τελευταίων ετών και τον Ιταλό τραγουδοποιό και εξαίρετο κιθαρίστας Steve Tesser.

Όπως ανακοίνωσαν και οι διοργανωτές, ο αρχικός τους στόχος, που ήταν η είσοδος στο χώρο να είναι δωρεάν, αποδείχθηκε ανέφικτος. Δεσμεύτηκαν ωστόσο πως το αντίτιμο της εισόδου για την κάθε βραδιά θα είναι κάθε φορά το χαμηλότερο δυνατό, σε σχέση με τις σπάνιες μουσικές βραδιές που έρχονται από αυτό το Σάββατο στη Βέροια.

Μια νέα επιλογή, μια νέα πρόταση για την πόλη της Βέροιας και μια ευκαιρία να ταξιδέψουμε μουσικά, από τη σκηνή του «VOICE city». Η πόλη μας αποκτάει τη δική της μουσική σκηνή στον πεζόδρομο της οδού Έλλης και το VOICE ετοιμάζεται να αφήσει για μια ακόμη φορά το στίγμα του στη νυχτερινή διασκέδαση στην πόλη της Βέροιας. Κάθε Σάββατο βράδυ θα εξασφαλίζει για εμάς και έναν καλλιτέχνη ή μουσικό σχήμα με σπουδαία διαδρομή στα μουσικά δρώμενα της χώρας, δίνοντάς μας όλο το χειμώνα άπειρες επιλογές και μια αναμονή για το επόμενο και το επόμενο και το επόμενο...!

Έναρξη Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018
Ώρα έναρξης 23:00
Τιμή εισόδου: 10€
Τηλ. κρατήσεων: 6982 063111 - 6984 752117 (what's up)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ