Quantcast

http://picasion.com/

Τώρα λάμψη χωρίς πόνο! - Ήρθε η διαμαντοθεραπεία μόνο στα Lipogen!

Θες λαμπερό δέρμα και πρόσωπο χωρίς στίγματα, αλλά φοβάσαι τον πόνο του καθαρισμού; Υπάρχει λύση και λέγεται διαμαντοθεραπεία! Καθώς, ο καθαρισμός προσώπου μπορεί να είναι πολύ επίπονος, πλέον δημιουργήθηκε η νέα μέθοδος της διαμαντοθεραπείας, που θα βρεις μόνο στα Lipogen.
Η διαμαντοθεραπεία, ή διαμαντένια δερμοαπόξηση, είναι μία νέα και ιδιαίτερα δημοφιλής μη επεμβατική θεραπεία. Με την χρήση ειδικών κεφαλών με διαμάντια, τα οποία έχουν κοπεί με laser, η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος, το μέρος, δηλαδή όπου συγκεντρώνονται το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα τα οποία θαμπώνουν την επιδερμίδα, αφαιρείται, έχοντας ως αποτέλεσμα ένα λαμπερό πρόσωπο.

Τα πλεονεκτήματα της διαμαντοθεραπείας είναι πολλά. Πρώτον, είναι μία διαδικασία ανώδυνη, σε αντίθεση με τον μέχρι τώρα κλασσικό καθαρισμό. Δεύτερον, απομακρύνει από το δέρμα του προσώπου το σμήγμα, τα μαύρα στίγματα, τα σημάδια της ακμής και βελτιώνει τα σημάδια του χρόνου, αφήνοντας την επιδερμίδα υγιή, λαμπερή και φρέσκια. Τρίτον, η εφαρμογή της στο δέρμα, επιτρέπει την καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων και συνεπώς συμβάλει στην μεγαλύτερη ενυδάτωση του δέρματος. Τέταρτον, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα. Τέλος, είναι προσιτή για κάθε τύπο δέρματος, αφού υπάρχουν διαφορετικές κεφαλές διαμαντιών για τον κάθε ένα από αυτούς.

Ο χρόνος της συνεδρίας, ο αριθμός και η συχνότητα τους, διαφέρουν για τον καθένα, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος του και τις ανάγκες του, αλλά το σίγουρο είναι, ότι ο κάθε ασθενής επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές δουλειές του, αφού στο τέλος δεν μένει κανένα σημάδι παρά μόνο η αίσθηση της αναζωογόνησης.

Για να μάθετε περισσότερα απευθυνθείτε στο κέντρο ομορφιάς και αδυνατίσματος της Βέροιας, στα Lipogen!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ