Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Lipogen γιορτάζουν 20 χρόνια με πλούσια δώρα!

Το κέντρο Αισθητικής και Διαιτολογίας Lipogen γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας του με πολλές εκπλήξεις και δώρα. Σε έναν χώρο ζεστό και οικείο, όπως ο δικός μας, ο καθένας θα βρει το καταφύγιο, που χρειάζεται, για να ηρεμήσει και να χαλαρώσει από την δύσκολη καθημερινότητα του. Εκεί θα
συναντήσει ανθρώπους με γνώσεις, εμπειρία και σεβασμό προς τα θέλω και τις ανάγκες του, ενώ, παράλληλα θα απολαύσει την γεμάτη ποιότητα φροντίδα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Επιπλέον, θα έχει την ευκαιρία να διαλέξει μέσα από μία μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών, οι οποίες συμβάλλουν δυναμικά στην υγεία του δέρματος, στην ευεξία και στην ενέργεια του σώματός: 

Αισθητική Προσώπου


-Αντιγήρανση
-Ανάπλαση
-Θεραπεία ακμής
-Βαθύς καθαρισμός προσώπου
-Σύσφιξη
-Οξέα φρούτων
-Διαμαντοθεραπεία 


Αισθητική Σώματος


-Αδυνάτισμα
-Kρυολιπόλυση
-Αποτρίχωση
-Laser
-Ριζική αποτρίχωση
-Αποτρίχωση με κερί


-Μασάζ
-Solariοum turbo
-Μακιγιάζ
-Microblending permanet make up & eyelashes


Ελάτε, λοιπόν, να γιορτάσετε μαζί μας τα γενέθλια του χώρου μας και τα 20 χρόνια λειτουργίας του, να γνωρίσετε τις υπηρεσίες μας και να κερδίσετε δώρα, καθώς όσες/όσοι επισκεφθούν το χώρο μας από τη 1 Οκτώβρη μέχρι και τη 1 Νοεμβρίου και κάνουν οποιαδήποτε εφαρμογή, μπαίνουν στην κλήρωση για ένα από τα πέντε πλούσια δώρα μας: 


▪️1ο Ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος με κρυολιπόλυση.
▪️2ο Ένα πρόγραμμα ενυδάτωσης και αντιγήρανσης προσώπου.
▪️3ο Ένα πρόγραμμα αποτρίχωσης laser.
▪️4ο Προϊόντα προσώπου.
▪️5ο Προϊόντα σώματος.


Και το καλύτερο είναι ότι όσες περισσότερες φορές μας επισκεφτείτε τόσες περισσότερες και οι πιθανότητες να κερδίσετε, καθώς για κάθε επίσκεψη το όνομα σας ξαναμπαίνει στην κλήρωση. Σας περιμένουμε!


Lipogen 
Βενιζέλου 31 Βέροια
Τηλ.: 23310 20623


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ