Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η εταιρία KYKLOS προτείνει: 7 σπιτικές μάσκες προσώπου με υλικά που δεν φαντάζεσαι!

Η εταιρεία KYKLOS, πάντα αφοσιωμένη στην φροντίδα της γυναίκας, σας προτείνει 7 μοναδικές μάσκες προσώπου με φυσικά υλικά και εκπληκτικά αποτελέσματα! Έχουμε ξοδέψει όλες μας κατά καιρούς πάρα πολλά χρήματα για μάσκες προσώπου. Μάσκες που υπόσχονται βαθιά ενυδάτωση, καθαρισμό ακόμη
και ολική μεταμόρφωση και συνήθως ανήκουν σε κάποιο γνωστό brand οπότε τις έχουμε πληρώσει ακριβά… Τι θα λέγατε όμως αν σας αποκαλύπταμε πώς το μυστικό για εντυπωσιακό δέρμα βρίσκεται μέσα στη κουζίνα σας; Και μάλιστα με υλικά που για τα περισσότερα ούτε σου πάει το μυαλό…

Μάσκα νο1

Θέλεις να προσφέρεις στο δέρμα σου βαθειά ενυδάτωση και απόλυτη λάμψη;

Λιώσε μία μπανάνα μεσαίου μεγέθους, άπλωσε τη στο πρόσωπο σου και άφησε την για 10 έως 20 λεπτά. Στη συνέχεια ξέπλυνε με κρύο νερό.

Μάσκα νο2

Κάντο όπως η Κλεοπάτρα…

Διάλυσε μέσα σε νερό, ¼ του φλυτζανιού γάλα σε σκόνη μέχρι να πετύχεις μία παχύρευστη πάστα. Άπλωσε το στο πρόσωπο σου και άφησε το μέχρι να στεγνώσει καλά. Στη συνέχεια ξέπλυνε με άφθονο νερό.

Μάσκα νο3

Η μαγιονέζα μπορεί να παχαίνει αλλά επίσης ομορφαίνει..

Άπλωσε τη μαγιονέζα στο πρόσωπο σου και άφησε τη για 20 λεπτά. Στη συνέχεια αφαίρεσε την απαλά με χαρτί κουζίνας ή με βαμβάκι και ξέπλυνε με δροσερό νερό.

Θα νιώσεις την επιδερμίδα σου λεία και καθαρή. Μην ξεχνάς πως η μαγιονέζα αποτελείται από ασπράδια αβγού, τα οποία είναι γνωστά για την αποτελεσματικότητα τους στην επιδερμίδα…

Μάσκα νο4

Ένα τζατζίκι στο 4….

Χτύπα στο μπλέντερ ½ αγγούρι (καθαρισμένο) με μισό κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό. Άπλωσε το στην επιδερμίδα σου και άφησε το να δράσει για 10 ολόκληρα λεπτά. Ξέπλυνε στη συνέχεια με χλιαρό νερό και νιώσε αμέσως την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη και απαλή.

Μάσκα νο5

Αυτή τη συνταγή σίγουρα οι περισσότεροι την έχουμε κάνει αλλά αξίζει να τη θυμηθούμε ξανά καθώς προσφέρει σύσφιξη και αντιγήρανση….

Ανακατεύεις ένα ασπράδι αβγού με μία κουταλιά της σούπας μέχρι να ομογενοποιηθούν και στη συνέχεια απλώνεις σε όλο το πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Αφήνεις τη μάσκα να δράσει για 10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλένεις με ζεστό νερό.

Μάσκα νο6

It’s coffee time….
Ανακάτεψε:

✓ 1 κ.σ. φρεσκοκομμένο καφέ
✓ 1 κ.σ. σκόνη κακάο
✓ 2 κ.σ. γιαούρτι
✓ 1 κ.σ. μέλι

Αφού γίνουν μία πάστα, τοποθέτησε τη στο πρόσωπο σου και άφησε τη να δράσει για 20 λεπτά. Στη συνέχεια, ξέπλυνε με χλιαρό νερό και σκούπισε την επιδερμίδα σου ταμποναριστά.

Σημείωση: Ο καφές και το κακάο έχουν αντιοξειδωτική δράση

Μάσκα νο7

Μουστάρδα….. και στο πρόσωπο!!!!

Άπλωσε σε όλο το πρόσωπο μουστάρδα απαλή!! Προσοχή, όχι καυτερή γιατί μπορεί να σας προκαλέσει ερεθισμό. Όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται η μουστάρδα τονώνει, καταπραΰνει και τονώνει την επιδερμίδα.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς δεν πρέπει να εφαρμόζονται οι μάσκες συνέχεια. Ιδανικό θα ήταν να τη χρησιμοποιείτε μία φορά τη βδομάδα, πάντα σε καθαρό πρόσωπο και αφού την βγάζετε να εφαρμόζετε την κρέμα ή το έλαιο της προτίμησης σας για να πετύχετε ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Tα έλαια της KYKLOS αποτελούν iδανική επιλογή! Βρείτε τα μαζί με περισσότερες πληροφορίες στο www.kykloscosmetics.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ