Quantcast

http://picasion.com/

Ιστορική νίκη για Βέροια 2017

Νίκησε τον Φίλιππο 25-24 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι
Θριαμβεύτρια στον «εμφύλιο» της Βέροιας για την 3η αγωνιστική της Α1 Γυναικών ήταν η Βέροια 2017 με 25-24 επί του Φιλίππου Βέροιας. Το παιχνίδι ήταν πολύ ωραίο σε γεμάτο γήπεδο και είχε πολλές εναλλαγές. Η νίκη για τους
τυπικά γηπεδούχους χαρακτηρίζεται ιστορική, καθώς είναι η πρώτη τους στην μεγάλη κατηγορία. Στο πρώτο ημίχρονο ο Φίλιππος είχε τον έλεγχο και μάλιστα προηγήθηκαν με διαφορά 6 τερμάτων (2-8), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια 2017 γύρισε το ματς και κατάφερε να πανηγυρίσει μία μεγάλη νίκη.

Δηλώσεις

Κώστας Χαραλαμπίδης (τεχνικός Βέροιας 2017): «Ξεκινήσαμε πολύ νωθρά, αλλά δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας. Ροκανίσαμε την διαφορά έως το τέλος του ημιχρόνου και στο δεύτερο καταφέραμε να περάσουμε μπροστά και να πάρουμε μια καλή διαφορά. Πιστεύω ότι ελέγχαμε το παιχνίδι στο τέλος, παρά την μείωση του σκορ από τον Φίλιππο. Αυτή η νίκη αξίζει αποκλειστικά στις παίκτριες μου και είμαι υπερήφανος για αυτές. Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο Γιάννη Χασιώτη που είναι συνέχεια δίπλα μας».


Γιώργος Τσικίνας (προπονητής Φιλίππου Βέροιας): «Δεν είχαμε την απαιτούμενη διάρκεια. Δεν πιστέψαμε ότι μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι. Όταν δίνεις την ευκαιρία στον αντίπαλο να βάζει εύκολα γκολ, τότε του δίνεις πλεονέκτημα. Στο τέλος μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά ήμασταν και άστοχοι. Το παιχνίδι όμως χάθηκε όταν απωλέσαμε την διαφορά 6 τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο. Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά και δεν είμαι ευχαριστημένος, η ομάδα δεν έχει βρει τα πατήματα μας και είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την εικόνα μας. Πρέπει να προσπαθήσουμε παραπάνω».

ΒΕΡΟΙΑ 2017- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 25-24

Τα πεντάλεπτα: 2-4, 2-7, 4-8, 6-10, 10-11, 13-14 (ημχ.), 15-15, 19-16, 21-18, 24-19, 24-21, 25-24

ΒΕΡΟΙΑ 2017: Τσιομπάνου 5, Ζντράβεσκα, Κοτζαχρήστου 2, Μπαντή, Βαφειάδου, Δελησάββα 2, Καλμουκίδου 5, Ταϊρίδου, Ανδρονικίδου, Ματαρώνα 6, Νταβίντοβιτς 5, Παπαφώτη, Στάμου, Στεφούδη.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τσικίνας): Νάτσο, Κατσικαρώνη, Εμμανουηλίδου 3, Γιαννοπούλου, Ανθίτση 4, Καραχαρίση 4, Θεοδοσοπούλου Β., Σπυριδοπούλου 1, Ζουμπουλίδου, Γεωργιάδου 4, Νοχουσίδου, Θεοδοσοπούλου Σ., Νούσια 6, Λούρη 2.

Πηγή: e-handball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ