Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ημερίδα για την αντιμετώπιση των μαζικών καταστροφών διοργανώθηκε στη Βέροια

Ημερίδα με θέμα τις μαζικές καταστροφές, την αντιμετώπισή τους, καθώς και τις ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις τους στους πληγέντες, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 3 Οκτωβρίου 2018 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια. Την ημερίδα διοργάνωσε η Διεύθυνση
Νοσηλευτικής Υπηρεσίας με το γραφείο Π.Σ.Ε.Α. του Γ.Ν. Ημαθίας - Μ.Υ. Βέροιας, το Κέντρο Κοινότητας και το ΚΕΠ Υγείας του δήμου Βέροιας, με αφορμή, τόσο τα οδυνηρά γεγονότα που συνέβησαν στη χώρα μας τον περασμένο Ιούλιο, όσο και φυσικές καταστροφές σε ολόκληρο τον κόσμο. 
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας - Μ.Υ. Βέροιας Δημήτρης Μαυρογιώργος και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Βέροιας Μαρία Παπαϊωάννου.


Ομιλητές ήταν ο Δημήτριος Τσέκας, Ειδικός Νοσηλευτής Ψυχικής Υγείας ΟΚΑΝΑ Γ.Ν. Ημαθίας - Μ.Υ. Βέροιας, που ανέπτυξε το θέμα «Ψυχοτραυματολογία και Ψυχοκοινωνικές Επιπτώσεις των Καταστροφών», ο Ιωσήφ Παρούτογλου, Αστυνόμος Β' και Διοικητής Τροχαίας Βέροιας, που ανέπτυξε το θέμα «Πλημμύρες, Χιονοπτώσεις, Σεισμοί, Πυρκαγιές - Λήψη Αστυνομικών Μέτρων», ο Νικόλαος Θεοδώρου, Επιπυραγός Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας, που ανέπτυξε το θέμα «Πυροσβεστικό Σώμα και Μαζικές Καταστροφές», η Ιωάννα Κακολύρη - Κλίτση, Ψυχολόγος, M.Sc Κλινικής Ψυχολογίας στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βέροιας, που ανέπτυξε το θέμα «Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση στις Μαζικές Καταστροφές» και η Δήμητρα Τσίτσα, Κοινωνική Λειτουργός - Ψυχολόγος, M.Sc Κοινωνικής Ψυχιατρικής - Παιδοψυχιατρικής, της Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ημαθίας, που ανέπτυξε το θέμα «Οι Υπηρεσίες Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης και Aντιμετώπισης των Καταστροφικών Γεγονότων από την Δ.Δ.Υ. & Κ.Μ. Π.Ε. Ημαθίας». 
Δείτε φωτογραφίες:

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ