Quantcast

http://picasion.com/

Επιτήδειοι απατεώνες προωθούν μαϊμού προϊόντα προσποιούμενοι αντιπροσώπους της Hondos Center

Ανακοίνωση της εταιρείας
Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να επισκέπτονται κατ οίκον σπείρα πλανόδιων πωλητών με πρόσχημα ότι συνεργάζονται με τα Hondos Center έχοντας προϊόντα σε προσφορά. Παρακαλούμε να μην ανταποκρίνεστε στο κάλεσμα τους διότι τα καταστήματά μας
δεν έχουν πλανόδιους πωλητές και dealers κατ οίκον και ο μοναδικός σκοπός τους είναι να σας εκμεταλλευτούν δίνοντας σας προϊόντα σε απομίμηση. Τα προϊόντα αυτά δεν είναι ασφαλή και μπορεί να σας εκθέσουν σε κινδύνους διότι δεν είναι γνήσια και είναι αμφιβόλου προελεύσεως!

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους οικείους σας και πολύ περισσότερο ηλικιωμένους που είναι ευάλωτοι και αποδέχονται πιο εύκολα στο κάλεσμα τους!

Μετά την Βέροια η σπείρα έχει εξαπλωθεί πρόσφατα στην Νάουσα και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή του νόμου μας!

Οι δασύτατοι απατεώνες είναι συνήθως καλοντυμένοι και προσπαθούν να σας αποσπάσουν χρήματα χωρίς να αποκλείεται ότι στοχοποιούν τα διαμερίσματα σας για περαιτέρω δράση!

Σας παρακαλούμε να μην τους αποδεχτείτε σε καμιά περίπτωση διότι τα καταστήματα μας δεν είχαν και δεν θα έχουν ποτέ πλανόδιους πωλητές!

Έχουν ενημερωθεί κατά καιρούς οι αρμόδιες αρχές και ζητούμε επιπλέον πληροφορίες αν έχετε βρεθεί θύμα της απάτης με σκοπό να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ