Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αλοιφή κάνναβης CBD με σαλικυλικό οξύ με βάση το βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο

Η κρέμα βιολογικής Κάνναβης με σαλικυλικό οξύ παρασκευάζεται από εκχύλισμα πλούσιο σε κανναβινοειδή, Κανναβιδιόλη, ελαιόλαδο, λάδι καρπού Κάνναβης και αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου. Είναι ιδιαιτέρως κατάλληλο για την περιποίηση σκληρού δέρματος, κάλων και για τη θεραπεία της
ακμής. Η κρέμα παράγεται από φυσικά συστατικά και αποτελείται από ουδέτερα έλαια, τα οποία την καθιστούν κατάλληλη για άτομα με ευαίσθητο δέρμα ή αλλεργικές τάσεις. Το προϊόν είναι πιστοποιημένο οργανικό φυσικό καλλυντικό και κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Τα καλλυντικά Κανναβιδιόλης παρασκευάζονται στα βουνά της Τσεχίας με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο χωρίς τεχνητά αρώματα, χρωστικές ουσίες, συντηρητικά ή επιβλαβή χημικά. Τα προϊόντα δε δοκιμάζονται σε ζώα.

Το βάλσαμο περιέχει μεγάλες ποσότητες ελαίου καρπού Κάνναβης πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα για τη σωστή ενυδάτωση και προστασία του δέρματος. Το έλαιο καρπού Κάνναβης βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος και διεγείρει την αναγέννηση κυττάρων και ιστών. Μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων αφήνοντας το δέρμα λαμπερό.

Θα τη βρείτε στο κατάστημα της Hempoil στη Βέροια. Επισκεφθείτε το και ζητήστε πληροφορίες για την ευεργετική της δράση.

Hempoil
Π.Τσαλδαρη 30 Βέροια
Τηλ.: 2331073486

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ