Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γκίμας: «Καλή η νίκη, δεν θριαμβολογούμε»

Μετά το τέλος του αγώνα Φίλιππος Βέροιας - Προποντίς Χαλκηδόνας και τη νίκη του Φιλίππου με 76-65, πρώτη νίκη για τους βεροιώτες στο πρωτάθλημα, οι δύο προπονητές, Δημήτρης Γκίμας και Γιώργος Τουλούμης μίλησαν στους δημοσιογράφους για την έκβαση τους παιχνιδιού. Ο
Δημήτρης Γκίμας αφού συνεχάρη την ομάδα της Χαλκηδόνας τόνισε μεταξύ άλλων: «Θέλαμε οπωσδήποτε την νίκη. Τα καταφέραμε. Τα εύστοχα σουτ από την περιφέρεια έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Δεν θριαμβολογούμε. Συνεχίζουμε με πίστη στο στόχο μας που είναι η παραμονή μας στην κατηγορία».

Ο Γιώργος Τουλούμης από την πλευρά του είπε: «Η ομάδα της Βέροιας ήθελε περισσότερο την νίκη από εμάς. Γνωρίζαμε ότι ο Φίλιππος προερχόταν από δυο ήττες και ήταν πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσουμε. Δεν είχαμε καλή ψυχολογία και ειδικά μετά τα δυο τελευταία μας παιχνίδια που ενώ παίξαμε καλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε την νίκη». Δείτε στο παρακάτω video αναλυτικά όλη τη συνέντευξη:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ