Γιοβανόπουλος: «Είδαμε το πτώμα για 5 λεπτά»

«Ο ιατροδικαστής δεν έκανε την δουλειά του όπως έπρεπε»
Ο Βεροιώτης δικηγόρος της οικογένειας του 
Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έχασε τη ζωή του από αστυνομικά πυρά το μεσημέρι της Κυριακής στο χωριό Βουλιαράτες της Αλβανίας, Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος, ενημέρωσε τα ΜΜΕ για τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία κράτησε 5 λεπτά. «Ναι, μας επετράπη για ένα πεντάλεπτο, να κάνουμε μία επιστασία επί της σορού. Τον πρώτο λόγο φυσικά τον είχε ο κ. Βουγιουκλάκης. Είδαμε δύο διαμπερή τραύματα στην περιοχή της καρδιάς και κανένα άλλο πλήγμα που να είναι αξιόλογο», δήλωσε αρχικά ο κ. Γιοβανόπουλος και συνέχισε: 

«Με τις κουβέντες που κάναμε αντιληφθήκαμε ότι σίγουρα δεν υπήρχε εξ' επαφής πυροβολισμός ωστόσο τα τραύματα που φέρει στην πλάτη και στο στήθος η σορός έχουν ήδη συρραφεί οπότε δεν υπάρχει και κατά την άποψή μας, κανένα νόημα περεταίρω έρευνας γιατί όποια στοιχεία και να υπήρχαν δεν υπάρχουν πια γιατί έχουν συρραφεί. Έχει πλυθεί το πτώμα». «Αν μη τι άλλο, αιφνιδίως μας επετράπη να δούμε το πτώμα για 5 λεπτά. Ο ιατροδικαστής δεν έκανε την δουλειά του όπως έπρεπε», πρόσθεσε.

1 σχόλιο:

  1. Ἅπασαι αἱ ἐνέργειαι τῶν κακούργων Ἀλβανῶν ἀποδεικνύουν προσπάθειαν συγκαλύψεως τοῦ ἐγκλήματος. Ἐδολοφονήθη ὑπὸ τῶν ἀδιστάκτων ἀλητῶν τοῦ Ράμα ὁ Βορειο-Ἠπειρώτης Ἥρως - ἀδελφός μας Κωνσταντῖνος Κατσίφας._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ