Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επικεφαλής συνδυασμών έχουμε - Υποψήφιους συμβούλους;

Και επισήμως έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος στο Δήμο Βέροιας, με κάποιους υποψηφίους δημάρχους ήδη να έχουν κάνει επίσημη συνέντευξη τύπου και να δηλώνουν πως θα κατέβουν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο χρονικό διάστημα άλλοι τρεις
υποψήφιοι θα ανακοινώσουν την κάθοδό τους, με το συνολικό αριθμό να ανέρχεται συνολικά στους έξι. Ήδη οι επικεφαλής των συνδυασμών έχουν επιδοθεί σ' έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους με ονόματα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων. Κάποιοι ήδη έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν το συγκεκριμένο εμπόδιο, ενώ κάποιοι άλλοι προσπαθούν να πείσουν ορισμένους συμπολίτες μας για να κατέβουν στην εκλογική μάχη. Κι αν στις προηγούμενες εκλογές υπήρχε πλειάδα ενδιαφερόμενων (να θυμίσουμε πως συνολικά ήταν πάνω από 700 άτομα), αυτήν την φορά οι επίδοξοι πολιτικοί που... «καλοβλέπουν» μια έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι αρκετά πιο λίγοι. Λίγο η «σφαλιάρα» του 2014, λίγο η οικονομική κρίση, λίγο η απλή αναλογική, τους έχουν κάνουν να διστάζουν να πάρουν το ρίσκο... Πάντως, θεωρείται βέβαιο πως όσο οδεύουμε προς τις εκλογές και το κλίμα θα δυναμιτίζει, τόσο πιο εύκολα κάποιος θα πει κάποιος το μεγάλο ναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ