Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο β' ημίχρονο πήρε το ματς ο Φίλιππος

Άλλαξε πρόσωπο, κάλυψε τη διαφορά και επικράτησε με 29-22 του Άρη Νίκαιας
Παίζοντας με δύο «πρόσωπα» ο Φίλιππος Βέροιας χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να επικρατήσει καθαρά επί του Άρη Νίκαιας με 29-22. Οι γηπεδούχοι σπατάλησαν ένα ολόκληρο ημίχρονο με μια
μέτρια απόδοση με συνέπεια να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ να είναι στο 12-14. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν σαν… Φίλιππος, κάλυψαν την σε βάρος τους διαφορά, πήραν κεφάλι στο σκορ και στη συνέχεια μια διαφορά η οποία έφτασε τα επτά γκολ με τον ήχο της κόρνας της λήξης.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Φίλιππος ξεκίνησε μουδιασμένα, σημείωσε το πρώτο γκολ μόλις έξι λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα και σε όλο το πρώτο ημίχρονο παρουσίασε μια απόδοση που φυσιολογικά τον έφερνε πίσω στο σκορ απέναντι σε έναν μαχητικό Άρη Νίκαιας.


Στο β’ ημίχρονο η απόδοση του Φιλίππου ανέβηκε κατακόρυφα με τον Στήβ Παπαδόπουλο με διάθεση εφήβου να συμπαρασέρνει τους νεαρούς συμπαίκτες του σε έναν πολύ γρήγορο ρυθμό που ήταν αδύνατο να παρακολουθήσουν οι φιλοξενούμενοι.

Κανένας παίκτης του Φιλίππου δεν υστέρησε στο β’ ημίχρονο, αντίθετα όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια σημαντική νίκη.

Οι Συνθέσεις:

Φίλιππος Βέροιας (Γιούπης, Πρωτογέρης): Τζίμπουλας, Ταραμονλής, Παντελίδης, Τσούλος, Χαραλαμπίδης (1), Καλλιαρίδης, Παπαδόπουλος (5), Τσαμουρίδης (1), Τριανταφυλλίδης Δ. (1), Κωστακίδης (5), Αποστολίδης (6), Κουκουτσίδης (3), Δάσκαλος, Κορωνάς, Φιλόσοφλου, Τριανταφυλλίδης Α. (7).

Άρης Νίκαιας (Μελετάκος): Λαδάκης (6), Αθανασίου (1), Βλάχος (1), Μελετάκος Γ. (2), Γρηγοράκης, Μουλιάτος, Μελετάκος Δ. (5), Χρηματόπουλος, Πετράκος, Καμπουράκης, Ταβλαρίδης, Χάρμπης, Μιμίκος (3), Χουρσουντιαν (4), Αμανατίδης, Βλαχοθανάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ