Quantcast

http://picasion.com/

Σκηνές «Φαρ Ουέστ» στο κέντρο της Βέροιας

Πρωτόγνωρες εικόνες εξελίχθησαν το βράδυ της Πέμπτης 25 Οκτωβρίου στο κέντρο της Βέροιας. Πιο συγκεκριμένα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, υπήρξε θερμότατο επεισόδιο, με απειλές που κατέληξαν σε συμπλοκή. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, όλα ξεκίνησαν μετά από
διένεξη που είχαν δύο άντρες στο εν λόγω κατάστημα. Είναι γνωστή άλλωστε η βεντέτα μεταξύ τους, καθώς και κατά το παρελθόν έχουν απασχολήσει την Ελληνική Αστυνομία. Λίγο αργότερα, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, όταν οι δύο άντρες συνεπλάκησαν! 

Αμέσως, ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση και στο σημείο κατέφτασαν περιπολικά του Τμήματος, της Ασφάλειας και πάνοπλοι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. Υπήρξε μεγάλη αναστάτωση με τον φερόμενο ως δράστη να μπαίνει ανάποδα στον μονόδρομο της Αγίου Δημητρίου για να διαφύγει προς την Πιερίων και να αποφύγει την σύλληψη. Δυστυχώς όμως για εκείνον, οι άνδρες της Ελληνικής αστυνομίας τον μπλόκαραν στο τέλος του δρόμου και τον προσήγαγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση της Ημαθίας. 

Πάντως το «σοκ» που υπέστησαν οι συμπολίτες μας που ήταν μάρτυρες του επεισοδίου ήταν πολύ μεγάλο.

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ