Quantcast

http://picasion.com/

Σκάνε επιχειρηματικές «βόμβες» στην Αγορά - Τι καταστήματα ανοίγουν και ποια κλείνουν;

Ραγδαίες είναι οι επιχειρηματικές εξελίξεις στην Αγορά της Βέροιας. Ανατροπές και εκπλήξεις που θα συζητηθούν έντονα στον εμπορικό κόσμο της Ημαθίας. Μπορεί να οδεύουμε στην καρδιά του χειμώνα, αλλά σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πηγές, έρχονται εξελίξεις σε
καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και υγειονομικού ενδιαφέροντος. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του veriotis.gr, το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε νέα μαγαζιά που ανοίγουν και άλλα που δίχως να μπορούν να αντέξουν στο οικονομικό αδιέξοδο που έχουν περιέλθει αποφάσισαν να βάλουν οριστικά «λουκέτο». Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα ανοίξουν τέσσερα καταστήματα (ένα γυναικείο, ένα με είδη μαγειρικής και ένα παιδικό), ενώ και ένα νέο καφέ - restaurant θα κάνει την εμφάνισή του σε κεντρικότατο σημείο της πόλης. Από την άλλη πλευρά, μέσα στην χειμερινή περίοδο αναμένεται να κλείσουν τουλάχιστον τέσσερα καταστήματα (ένα ένδυσης, ένα υπόδησης, ένα είδη δώρων και μια καφετέρια).

7 σχόλια:

  1. Καμιά βιοτεχνία;;;
    κάποιο εργαστήριο;;
    καλά, για τσιμινιέρα ούτε λόγος ε;;
    Αχ βρε δόλια ΠΑΤΡΙΔΑ πως σε κατάντησαν οι πολιτικοί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ψηφοφόροι ουδεμία ευθύνη έχουν;

      Διαγραφή
    2. Τι φτέει ο πολιτικός που ο κόσμος θέλει θέσεις σε γραφεία και δεν θέλουν να δημιουργήσουν σε αυτό τον τόπο, να παει μπροστά.

      Διαγραφή
  2. Ολοι η φασιστες στη βεροια μαζεφτικατε στο δημαρχειο και στην αστινομια πσαχνετε πολυ νατους μαζεπσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτος που καθεται στην καρεκλα ευθυνη εχει τον πρωτο και τον τελευταιο λογο. αυτος θα ακουσει το μπραβο, αυτος θα δεχτει και την κριτικη για το ασχημο αποτελεσμα (χρεοκοπια .) οχι ο ψηφοφορος. δηλαδη ο απλος κοσμος που δεν εχει παρα μια ελαχιστη εικονα και πληροφορηση για τη γενικοτερη κατασταση της οικονομιας και γενικα της χωρας.
    οκ, με τη ψηφο μας κυβερνουσαν ολοι αυτοι τοσες δεκαετιες οχι ομως για να μας οδηγησουν εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ