Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιστροφή στις νίκες θέλει η Βέροια κόντρα στην πρωτοπόρο Τρίγλια

Να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά το άτυχο αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής με τον Μακεδονικό στη Νέα Ευκαρπία, θέλει η ομάδα της Βέροιας, η οποία υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Π.Ο. Τριγλίας, για την 3η αγωνιστική της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Η «Βασίλισσα»,
με την βοήθεια των φιλάθλων της που αναμένεται να δώσουν και πάλι δυναμικό παρών στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου, θα επιδιώξει μόνο το τρίποντο κόντρα σε μια ομάδα που μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μέχρι στιγμής στον 2ο όμιλο και η οποία έρχεται στη Βέροια με το ηθικό στα ύψη!
Αγωνιστικά, ο Νίκος Παπανώτας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, πλην του τραυματία εδώ και καιρό Παπουτσίδη και θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεσή του.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Πολυχρόνης του Σ.Δ. Πιερίας, με βοηθούς τους Πραχάλη, Βογδόπουλο από την Κοζάνη.


Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Αναλυτικά οι 22 παίκτες που επέλεξε στην αποστολή ο τεχνικός των «ροσομπλού» είναι οι εξής:
Μπλατσιώτης, Κοντογουλίδης, Ντιούδης, Ράδης, Μισαηλίδης, Μαραγκός, Μουρατίδης, Τσιότρας, Μουχάλης, Ζούρκος, Βεργώνης, Πατσιαβούρας, Τσουλχάι, Μπακάλης, Ζιγκερίδης, Μπλέτσας, Μυλωνάς, Τσικόπουλος, Κυριακίδης, Σκαθαρούδης, Κανούλας, Ιωάννου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Κυριακή 14/10 (16:00)
Βέροια - ΠΟ Τριγλίας
Αγρ. Αστέρας - Νίκη Αγκαθιάς
ΠΑΟ Κουφαλίων - Αλμωπός Αριδαίας
Άρης Παλαιοχωρίου - ΑΠΕ Λαγκαδά
Ολυμπ. Κυμίνων - Ερμής Αμυνταίου
Μελιτέας Μελ. - Μακεδονικός
Εδεσσαϊκός - Γιαννιτσά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ