Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος επέστρεψε στη Βέροια ο Ολυμπιονίκης Σάββας Θώμογλου

Με πολλά χαμόγελα και ένα ασημένιο μετάλλιο στις αποσκευές του επέστρεψε το πρωί από το Μπουένος Άιρες ο Σάββας Θώμογλου. Ο Βεροιώτης κολυμβητής, έκανε στις 11/10 την κούρσα της ζωής του στα 200 μέτρα πρόσθιο, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, το τρίτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους
Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που γίνονται στην Αργεντίνικη πρωτεύουσα και το πρώτο για την κολύμβηση. Ο Σάββας έφτασε στο αεροδρόμιο φορώντας το μετάλλιο στο στήθος και κρατώντας με υπερηφάνεια την ελληνική σημαία. Εκεί την υποδέχθηκαν η οικογένειά του και συγγενείς του, που τον έσφιξαν στην αγκαλιά τους και τον συνεχάρησαν από κοντά για την τεράστια αυτή κατάκτηση.


Ο Σάββας Θώμογλου θα τιμηθεί και από τον δήμο Βέροιας με το «Μετάλλιο της Πόλης των Βεροιαίων», για την επιτυχία του αυτή, που αποτελεί ύψιστη τιμή για την πόλη μας, αφού ένας νεαρός συντοπίτης μας κατάφερε να διακριθεί στο ανώτερο αθλητικό επίπεδο που υπάρχει παγκοσμίως, εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα και τη Βέροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ